; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

13 analiza meciuri fotbal

(P) Cum sa analizezi meciurile de fotbal pentru a castiga?

10 September 2020

Analiza unui meci de fotbal trebuie sa tina cont de cateva lucruri importante, astfel incat pariorul sa se bucure de sanse mai mari de a castiga. Inainte de a paria, oricine trebuie sa tina cont asadar de cativa factori importanti in analiza unui meci.

Cum se analizeaza un meci?

Trebuie analizate foarte bine echipele care se intalnesc, dar si particularitatile acestor echipe. Pariorul trebuie sa anticipeze cum se vor comporta echipele respective perntru ca nu sunt rare situatiile in care o echipa mai bine cotata poate avea probleme cu echipele cotate mai slab. O alta statistica de care toti pariorii tin cont o reprezinta pozitia in clasament a unei echipe. Pozitia in clasament este un lucru important, de aceea pariorul trebuie sa vada meciul si din perspectiva implicatiilor pentru echipele care se dueleaza.

Terenul propriu constituie un avantaj pentru orice echipa care joaca acasa. Sunt insa si echipe care din unele motive au evolutii mai bune pe un teren strain decat in fata suporterilor proprii. Locul de desfasurare a unei partide conteaza destul de mult, de aceea pariorul trebuie sa aiba in vedere acest lucru. 

Istoricul meciurilor directe este si el analizat de catre tipserii care ofera ponturi fotbal gratis, acest lucru avand o importanta mare in multe sporturi. Pariorii trebuie sa tina cont de acest lucru si sa parieze in consecinta pentru a-si mari sansele ca un anumit meci sa fie castigator. 

Forma de moment a echipei trebuie si ea avuta in vedere atunci cand se realizeaza analiza unui meci. O formatie care se apara bine, a marcat mult si are chiar si un sir de victorii in ultima perioada, ofera mereu incredere, de aceea o astfel de formatie poate fi o alegere foarte buna pentru un parior care isi doreste sanse mai mari pentru biletul sau. 

Analiza meciului si competitia

Analiza meciului presupune si informatiile despre ultimele jocuri ale echipelor dar si informatiile cu privire la aspiratiile pe care le au cluburile. Moralul unei formatii este si el un aspect de avut in vedere in analiza unei echipe. De exemplu, daca la o echipa a venit un nou tehnician, atunci si jucatorii isi vor dori sa iasa in evidenta.

Un parior trebuie sa-si selecteze doar anumite ligi, recomandat fiind in acest caz ca pariorul sa se limiteze doar la un anumit numar restrans de ligi pentru a putea urmari toate lucrurile care se intampla in liga respectiva si a-si mari in acest fel sansele de a castiga.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare