; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo 1587986100063 d1c34ca3dc6b

(P) Cum organizezi cele mai tari seri de filme, acasă

18 December 2020

Serile la film sunt unele dintre cele mai relaxante momente, mai ales, după o zi dificilă la serviciu sau în binemeritatele weekenduri. Dacă nu ai chef să mergi la cinematograf și preferi să vezi un film bun în confortul casei tale, iată cum îți poți organiza locuința pentru a semăna cât mai mult cu un mini-cinematograf, cu adevărat perfect.

Fă din spațiul tău un loc cât mai confortabil

Dacă vrei senzația de cinematograf, gândește-te la lucrurile care ar putea să îți aducă, măcar, puțin din confortul acestuia. Până la sistemele acustice, ai în vedere camera în sine. Pardoseala este foarte importantă, deoarece vei avea nevoie de confort termic. Parchetul este opțiune foarte bună, fiindcă este una dintre cele mai calde pardoseli, dar și una dintre cele mai aspectuoase. O poți întreține ușor și o poți direct ca loc special cu perne și covoare, pentru cazul în care, în loc de canapea, vei prefera să te întinzi chiar pe jos. Dacă vrei să îți amenajezi o astfel de pardoseală, https://mathaus.ro/c/parchet-laminat/37 este o sursă sigură de informații, dar și de produse din care poți alege.

Alege o canapea generoasă

Scaunele de la cinematograf sunt, de regulă, confortabile, însă, nu se vor compara niciodată cu spațiul pe care ți-l oferă o canapea. Alege, așadar, o canapea confortabilă, colorată, din materiale cât mai moi, pentru a te relaxa în voie în timp ce urmărești filmul preferat. Este indicat să alegi o canapea nu tocmai tare, dar nici una în care să te scufunzi. Optează pentru o soluție de mijloc, pe care să o poți folosi  în toate momentele de relaxare, indiferent dacă vezi un film sau bei o cafea.

Alege un sistem audio de calitate

Felul în care se aude sunetul este foarte important. În cinematografe, acesta nu este doar amplificat, ci sunt folosite boxe și sisteme speciale surround, care îl ajută să vină din toate direcțiile. De aceea, tu te simți de parcă ai face parte din povestea filmului. Urmărește astfel de sisteme în magazinele de profil, astfel încât să poți și tu să îți creezi un spațiu senzorial. Cere părerea specialiștilor în domeniu și bineînțeles, organizează spațiul pe care îl va ocupa un astfel de sistem, pentru că toate componentele sale trebuie integrate în peisajul camerei tale.

Amenajează suprafețele vitrate

Pentru că, în mod cert, nu vei avea o cameră fără ferestre, special destinată unei seri de film, poți, pur și simplu, să te folosești de trucul cu draperiile. Trage draperiile peste fereastră, pentru a obține un efect mai intens în ceea ce privește întunericul, recreând, astfel, atmosfera specifică unui cinematograf.

Fii ospitalier

Dacă ai invitați, încearcă să îi surprinzi cu lucruri specifice serilor la cinematograf. Nu trebuie să îți achiziționezi, neapărat, o mașină de făcut popcorn, fiindcă poți folosi, în acest sens, cuptorul cu microunde. Este important să te bucuri de aceste momente împreună cu toți cei dragi și, în același timp, să construiești amintiri frumoase. Așa că, dacă ai posibilitatea, oferă-le tot ce poți mai bun, iar acest lucru îl poți face chiar și pentru tine, dacă alegi să îți petreci seara singur.

O seară de film înseamnă un moment pentru tine, un moment de relaxare în care uiți pentru câteva ore de stres sau alte probleme cotidiene. Amenajează-ți, așadar, spațiul, astfel încât confortul să fie cuvântul de ordine, iar tu să îți dorești, întotdeauna, să repeți aceste momente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare