; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LONDON, UK   MAY 14th 2018: Union jack flag celebrating the Roya

(P) Celebrități care vor avea copii în 2019

16 January 2019

Anul 2019 este anul în care va naște Megan Markle, ducesa de Sussex și soția prințului Harry. Ea va deveni mamă, cu aproximație, în primăvara lui 2019.

 

Casa Regală britanică nu prea dă publicității niciodată datele exacte (măcar atâta mister să planeze asupra membrilor unei familii fotografiate mai mult decât orice alt cetățean al Terrei). Se pare că Megan este deja în al doilea trimestru de sarcină și că se simte excelent. Aprilie este luna în care probabil se va produce evenimentul.

Nu ar fi deloc surprinzător nici ca Ducesa să nască pe 23 aprilie, adică exact aniversarea mezinului familiei moștenitoare, prințul Louis.

 

Megan Markle s-a căsătorit cu roșcovanul Harry pe 19 mai 2018 și la câteva luni au anunțat sarcina. Cei doi declarau de mult timp presei că doresc să aibă copii.

 

Carrie Underwood

Frumoasa cântăreață de muzică country, este căsătorită cu Mike Fischer și au deja un băiat împreună, pe nume Mike Isaiah, de 3 ani, care spune că așteaptă cu nerăbdare să aibă un frate mai mic.

Kate Upton

Celebră pentru corpul ei plin de rotunjimi rubensiene, actrița cu ochii de peruzea s-a căsătorit cu prietenul ei, Justin Verlander, cu care era alături de 4 ani, anul trecut în noiembrie, într-un loc romantic din Italia. Ei au anunțat imediat că vor copii, într-o postare pe Instagram. Norocul le-a surâs.

Diane Kruger

Actrița va deveni și ea mamă pentru prima oară alături de prietenul ei, Norman Reedus. Cei doi trăiesc o poveste de iubire departe de ochii presei, sunt un cuplu din martie 2017, și Diane nu se gândește să vorbească despre sarcina ei în vreun interviu. Cu toate acestea, speculații cu privire la o eventuală maternitate a superbei Diane, au apărut în presă încă din primele săptămâni de sarcină, când a făcut aluzie la grețurile matinale.  

Benedict Cumberbatch

Actorul și soția lui, regizoarea Sophie Hunter, sunt părinți ocupați. Mai precis, ocupați cu al treilea bebe! Care va veni pe lume anul viitor. Burtica soției actorului care l-a interpretat memorabil pe Sherlock Holmes în serialul TV cu același nume era deja vizibilă în septembrie. Cei doi mai au doi copii, pe Kit, de 3 ani și pe Hal, de 1 an.

Eddie Murphy

Există în lumea filmului bărbați care cuceresc femeile fără mult efort, iar ele sunt fericite să devină mamele copiilor lor. Unul dintre acești bărbați este Eddie Murphy, care va deveni tată a …zecea oară. Prietena lui, o superbă blondă de 39 de ani, Paige Butcher, va naște un băiat anul viitor. Ceilalți copii ai lui Eddie au ca mame pe celelalte 8 partenere ale lui Eddie, din diverse etape ale vieții.

 

Criss Angel

Criss Angel va fi tătic din nou. Iluzionistul și partenera lui, Shaunyl Benson, vor avea un fiu în ianuarie, așa cum au anunțat pe Instagram. Băiețelul va fi numit Xristos Yanni. Ei mai au un băiat împreună, în vârstă de 4 ani, pe nume Johnny Crisstopher, care luptă cu o formă rară de leucemie.

 

Richard Gere

Pe 8 august a apărut în media că și Richard Gere, actorul cuceritor de 70 de ani, renumit pentru „Pretty Woman', și care s-a căsătorit cu Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, în luna aprilie, vor avea un băiat. Cei doi au primit binecuvântarea lui Dalai Lama și abia ulterior au anunțat vestea. „Nu puteam să spunem așa ceva lumii înainte de a primi binecuvântarea lui', a scris ea.

Alejandra s-a convertit și ea la budism, din iubire pentru Richard. Se știe deja că actorul este budist și că se ocupă cu operele de binefacere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare