; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro  e izolatii.ro

(P) Cele mai bune solutii pentru vata Rockwool, sunt disponibile pe E-izolatii.ro!

26 May 2021

Cu toții ne dorim să trăim într-o locuință confortabilă și eficientă energetic, o locuință în care să nu ducem grija facturilor de la o lună la alta.

A avea o casă izolată corespunzător reprezintă cheia eficienței din punct de verdere energetic. Izolația casei dumneavoastră acționează că un rezistor termic care controlează fluxul de aer care trece din exterior către interior și inves. Dacă ați observat o creștere constantă a facturilor la gaze sau la electricitate și ați observat o creștere a consumului de energie, atunci probabil că trebuie să luați în calcul o izolație mai calitativă a locuinței.

Eficiența energetică este absolut esențială pentru ca o casă să poată asigura tot confortul financiar necesar. Puteți reduce aceste facturi cu încălzirea casei, cu până la 50 – 70% sau chiar mai mult.

Dacă utilizați materiale izolante de cea mai bună, veți putea reduce transferul de temperatură nedorit, ceea ce înseamnă că veți reduce și facturile pentru utilități.

Pentru a maximiza eficiența energetică a locuinței dumneavoastră, aceasta trebuie izolată atât în ceea ce privește pardoseala, cât și pereții, tavanul sau acoperișul.

Exista pe piață o mulțime de materiale dedicate izolației imobilelor, iar un material foarte eficient din toate punctele de vedere este vata bazaltică Rockwool.

Rockwool oferă nu doar o izolație termică eficientă, ci și o izolație fonică simțitoare datorită materialelor sale inovatoare care au densități mai mari și o orientare aleatorie standard a fibrelor care captează undele sonore și amortizează timpul de vibrație. Din acest motiv, este alegerea perfectă pentru spațiile în care ocupanții caută să reducă la minimum zgomotul, cum ar fi birouri, dormitoare, sali de întălnire și așa mai departe.

Acest tip de material izolant oferă și protecție împotriva incendiilor clădirii și siguranță îmbunătățită, deoarece este realizată din piatră rezistentă la foc.

Vata bazaltică Rockwool este un material respirabil care nu permite umezelei să se acumuleze. Acest lucru se transpune prin reducerea riscului apariției mucegaiului și nu favorizează creșterea bacteriilor în interiorul proprietății.

Constituie un material rezistent la compresiune care poate fi folosit sub formă de plăci pentru o izolare eficientă a acoperișului. Deci, vata Rockwool este ideală pentru aplicații termice în cazul propriilor locuințe și nu numai, și permit o utilizare simplă și eficientă, inclusiv în cazul în care doriți modificări precum conversiile la mansardă.

Un alt avantaj foarte important cu privire la vata bazaltică Rockwool, constă în faptul că oferă o instalare rapidă și ușoară, fapt care poate scădea costurile pentru manoperă, datorită unui timp mai scurt necesar pentru aplicare.

Totuși, de departe cel mai important avantaj, se referă la imbunatatoriea confortului termic și a calității aerului din interior. În plus, oferă performanțe ridicate pe termen lung datorită durabilității de neegalat a materialelor din compoziție. Astfel, veți scăpa de timp pierdut și deranj, în ceea ce privește o eventuală înlocuire.

Deoarece trăim într-o perioadă nu tocmai roz în ceea ce privește nivelul de poluare, este important să ținem cont și de utilizarea unor materiale care au un impact minim asupra mediului înconjurător. Vata bazaltică Rockwool are un impact minim asupra mediului, deoarece reduce amprenta de carbon datorită originii sale naturale. În plus, reduce utilizarea surselor de energie, cum ar fi gazul sau electricitatea, contribuind la reducerea poluării aerului.

Rockwool în sine provine din materii prime naturale și durabile și poate mai important, poate fi complet reciclat atunci când nu mai este folosit fără a produce deșeuri. Toate deșeurile Rockwool pot fi refolosite ca materie primă în procesul de fabricație, fiind astfel produse materiale izolante noi.

Fie că vă doriți construirea unei noi locuințe de la zero sau doriți să vă renovați casa în care vă desfășurați viață de zi cu zi, întotdeauna utilizarea unor materiale izolante de cea mai buna calitate poate face diferență.

De exemplu, aveți posibilitatea de a achiziționa o astfel de vată Rockwool sau alte materiale izolante la un raport calitate/preț mai mult decât excelent, la numai un simplu click distanta, accesând http://www.e-izolatii.ro/Rockwool.

Accesând magazinul online E-izolatii.ro, puteți descoperii o gamă foarte variată de materiale izolante de înalta calitate și pentru o mulțime de aplicații, fiind produse care sunt împărțite în următoarele categorii:

 • Pachet termosistem fațadă

 • Pachet termoizolații mansard

 • Izolații seminee

 • Izolații tehnice

 • Termosistem fațadă

 • Izolații acoperișuri și mansard

 • Izolații fațade ventilate

 • Izolații pereți de compartimentare

 • Izolații fundații

 • Izolații acoperișuri tip terasă

 • Izolații pereți exterior tip casete metalice

 • Izolații planșee și pardoseli

În societatea modernă în care trăim în ziua de astăzi, utilizarea celor mai eficiente soluții pentru a avea o locuință eficientă energetic, este foarte importantă. Din acest punct de vedere, ne putem declara foarte norocoși deoarece tehnologiile în materie de materiale izolatoare pentru imobile au evoluat foarte mult, ceea ce înseamnă că, produsele sunt mai accesibile că niciodată.

Chiar dacă discutăm despre clasicele plăci de zăpadă artificială, aplicarea materialelor izolatoare este foarte importantă pentru o eficiență energetică ridicată.

Acestea fiind spuse, dacă și dumneavoastră doriți achiziționarea unor materiale izolatoare de înaltă calitate, sunteți invitați să accesați magazinul online E-izolatii.ro. Aici, aveți puse la dispoziție toate detaliile de care aveți nevoie astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie în funcție de nevoile dar și de posibilitățile pe care le aveți. În plus, dacă aveți orice întrebare sau nelămurire, nu ezitați să luați legătura cu unul dintre operatorii site-ului, și cu siguranță veți primi serviciile de consultanță potrivite, indiferent de necesitățile pe care le aveți cu privire la alegerea unor materiale izolatoare potrivite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare