; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro  retutilaje.ro

(P) Cele mai bune echipamente și utilaje pentru construcții, precum Dynapac cilindri compactori mici, sunt disponibile pe Retutilaje.ro!

22 April 2020

Domeniul construcțiilor este unul vast și cuprinde o gamă extrem de variată de echipemente și utilaje care sunt folosite zilnic în toate șantierele.

 

Indiferent de tipul de șantier și de anvergura lucrării care urmează a fi începută, în toate cazurile, construcția în sine se începe de la bază. Tocmai de aceea, suprafața de pământ pe care urmează să înceapă lucrarea, este mult mai importantă decât foarte mulți dintre voi v-ați putea imagina.

 

În mai toate cazurile este necesară atât săparea în adâncime pentru turnarea fundației, însă, extrem de necesară mai este și etapa în care suprafața pe care urmează să se construiască, ce constă în nivelarea solului. 

 

Pentru că solul să se poată nivela ca la carte, trebuie folosite utilaje speciale. În plus, nu este necesară doar nivelarea, ci și comprimarea sa. 

 

Pentru toate aceastea, avem puse la dispoziție utilajele de compactare. Aceste tipuri de utilaje de compactare sunt extrem de importante în orice tip de șantier, fiind la rândul lor de mai multe tipuri:

 

Compactare statică – este realizează cu ajutorul aplicării unei greutăți asupra solului ori asfaltului, fiind necesar ca un utilaj să străbată sau să treacă practic peste zonă care necesită compactare, realizând astfel compactarea prin încărcarea terenului cu propria greutate. Acest tip de compactare se folosește în general la compactarea covorului asfaltic, lucrare care de asemenea trebuie să iasă extrem de bine.

Compactare prin vibrații – astfel de cilindri compactori care produc vibrații printr-o succesiune rapidă de mișcări de impact asupra suprafeței asupra căreia urmează să se intervină pentru ridicarea unei construcții, de unde vibrațiile sau undele de presiune sunt transmise prin material pentru a fixa particulele de sol în mișcare.

Compactare cu impact –  acestea se bazează pe o forță mare de impact. Generează o forță mai mare pe suprafață decât un compactor static, forța impactului producând un val de presiune în sol, care generează presiuni ridicate la adâncimi mai mari. 

 

Domeniul construcțiilor este extrem de important din toate punctele de vedere. Cel mai important aspect al acestui domeniu, este cel reprezentat de siguranță pe care o oferă orice construcție, în special dacă discutăm despre imobilele ridicate, în primul rand constructorii fiind obligați să respecte toate regulile și normele astfel încât să se poată garanta o anumită durabilitate cât și rezistența în cazul unor calamități. 

 

Dacă vorbim despre imobile, acest aspect este valabil atât în cazul unor simple case cât și în cazul unor blocuri sau orice alt tip de imobil, caz în care numărul persoanelor ce pot fi puse în pericol este mult mai mare. În general trebuie respectate anumite criterii, indiferent de construcții, fară a exista nici un fel de excepție.

 

În cazul în care dețineți o firma de construcții și aveți nevoie de înnoirea echipamentelor și utilajelor, sau sunteți la început de drum din acest punct de vedere și sunteți în căutarea celui mai bun furnizor pentru a putea avea un start în forță, accesând site-ul celor de la retutilaje.ro.

 

Accesând site-ul acestora veți putea găsi o mulțime de soluții esențiale pentru orice firmă de construcții, cilindri compactori inclusiv precum Dynapac cilindri compactori mici, excavatoare, buldoexcavatoare, motocompresoare, echipamente pentru asfalt și așa mai departe. 

 

Gama totala de echipamente și utilaje disponibilă pe site-ul celor de la retutilaje.ro este una extrem de variată, fiind împărțită în doua mari și importante categorii, după cum urmează.

 

 1. Utilaje mare mecanizare – categorie care formată compusă din:
 • Manipulatoare telescopice
 • Buldoexcavatoare
 • Incarcatoare
 • Excavatoare
 • Buldozere
 • Camioane
 • Dumpere
 • Concasare și sortare
 • Stații de betoane
 • Stații de asfalt
 • Cilindri compactori
 • Platforme de lucru la înălțime
 • Motocompresoare
 • Betoniere cu autoîncărcare
 • Echipamente pentru asfalt
 • Macarale
 • Accesorii utilaje

 

 1. Utilaje mică mecanizare – categorie care este formată din:
 • Unelte electrice
 • Demolare / spargere
 • Utilaje compactare
 • Vibrare beton
 • Generatoare curent / Turnuri lumină
 • Unelte instalatori

 

Toate acestea sunt echipamente și utilaje de-o calitate superioară, disponibile la cel mai bun raport calitate/preț. Ret Utilaje SRL este una dintre cele mai vechi firme din piață românească, fiind înființată încă din anul 1994, ce are în portofoliul de produse mașini, utilaje și echipamente pentru construcții.

 

Este de precizat și faptul că cei de la retutilaje.ro asigura și service atât în garanție, serviciu absolut esențial pentru toți vânzătorii de acest tip, precum și asigurarea de service post garanție. În plus, exista posibilitatea că utilajele să se defecteze în plin șantier, astfel că cei de la Ret Utilaje, asigura reparații chiar și la fața locului daca este vorba despre reparații urgente pentru continuarea lucrărilor.

 

În plus, tot pentru ca clienții să poată beneficia de tot ce-i mai bun la cele mai avantajoase preturi, Retutilaje.ro furnizează numai piese de schimb originale pentru întreaga durată de funcționare a utilajelor, totul pentru că dumneavoastră împreună cu utilajele să vă puteți menține ritmul de lucru și duce la bun sfârșit toate lucrările, fară întârziere. Există de asemenea și varianta în care anumite repere nu mai pot fi furnizate, însă din acest punct de vedere vă puteți continua treaba fară nici o grija, fiindu-vă oferite toate alternativele necesare.

 

Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire, nu ezitați să luați legătură cu echipa Ret Utilaje și cu siguranță orice problemă va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

 

Toate acestea sunt puse la dispoziția dumneavoastră la numai un simplu click distanță, cele mai bune servicii, echipamente și utilaje pentru domeniul construcțiilor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare