; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ceas activa shiny by saratremo 1611 8615

(P) Ce spune despre personalitatea ta ceasul pe care îl porți?

15 June 2020

Ce spune despre personalitatea ta ceasul pe care îl porți? Ca și inelul sau alte piese de bijuterie, și ceasul pe care îl porți spune ceva despre personalitatea ta. Vezi mai jos cum te percep ceilalți în funcție de ceasul pe care îl porți:

 

Ești o persoană responsabilă – indiferent de tipul ceasului

Indiferent ce tipuri de ceas porți, ceilalți te vor percepe ca fiind o persoană responsabilă, serioasă și punctuală pentru simplul fapt că porți acest accesoriu.

Pui accent pe valorile tradiționale – dacă porți un ceas clasic

Dacă alegi un ceas clasic, simplu, cu brățară metalică, lumea va ști că ești o persoană care pune accent pe valori, tradiții, familie. În mod cert, nu vei da impresia unei persoane superficiale. Vei inspira respect și superioritate.

 

Apreciezi aventura și dinamismul – daca porți ceasuri în culori tari

Persoana care poartă ceasuri cu brățări colorate, asortate cu hainele și celelalte accesorii, este percepută ca fiind activă, dinamică, sportivă, deschisă spre viață, extrovertită. Ceilalți vor avea tendința să fie prietenoși cu tine în orice context. 

Ești o persoană de succes – dacă porți ceasuri exclusiviste

Purtatul unui ceas original, exclusivist, tip Rolex, Fossil sau un ceas din argint masiv SaraTremo te va plasa în ochii celorlalți pe o poziție de succes. Ceilalți vor înțelege că ești o persoană rafinată, care își permite luxul de a alege ce este mai bun pentru sine. 

Ești o persoană practică – dacă porți smartwatch-uri

Atunci când porți smartwatch-uri de orice tip, oamenii te vor percepe ca pe o persoană practică, în trend cu noile tehnologii, care știe cum să folosească inovațiile în favoarea sa. În general, lumea consideră că persoanele care poartă în mod regulat un smartwatch sunt dinamice, sănătoase, sportive și au o energie tinerească.

 

Care e tipul tău preferat de ceas?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare