; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Flour 1528338_640

(P) Ce poți face cu o moară de cereale electrică în bucătărie

20 December 2018

Îți place să gătești sănătos acasă în bucătăria ta? Îți aduci aminte de mirosul plăcut de pâine proaspătă din cuptor? Ei bine, acum poți să-ți prepari singur făină integrală proaspătă chiar în bucătăria ta cu ajutorul morii de cereale pentru bucătărie. Nu mai trebuie să mergi la moară sau la magazin după făină.

Calitatea făinii contează de fiecare dată

Magazinele sunt pline de numeroase tipuri de făină de la diverși producători. Din păcate, multitudinea de oferte disponibile transformă alegerea produsului potrivit într-o adevărată misiune dificilă.

In plus este bine de știut că odată cu măcinarea cerealelor începe și oxidarea făinii, iar aceasta își treptat din valoarea nutritivă. Așadar este ideal ca făina să fie consumată cât mai proaspătă.

Făină proaspăt măcinată chiar la voi acasă?

Vrei să știi cum se poate obține făină proaspăt măcinată chiar la voi acasă? Simplu, cu ajutorul unui produs devenit popular în rândul gospodinelor din România: moara de cereale electrică.

 

Dacă deja ai trecut pe lista de cumpărături un astfel de produs, astăzi te vom ajuta să faci rapid alegerea corectă. Iată care sunt criteriile de care trebuie să țineți cont pentru aceasta și cele mai practice întrebuințări ale unei mori de cereale în bucătăria de acasă.

 

De ce ai alege o moară de cereale electrică

Un bucătar adevărat știe faptul că cel mai bun gust al produselor de patiserie este dat de utilizarea făinii de calitate, proaspăt măcinate. Aceasta poate fi obținută mai simplu ca niciodată cu ajutorul unei mori de cereale electrice.

 

În doar câteva minute, o astfel de moară vă ajută să preparați un kilogram de făină integrală din diverse cereale precum grâu, porumb, ovăz, orz, orez și secară mai repede decât ați fi crezut că este posibil.

 

Avantajele făinii proaspăt măcinate

  • Făina proaspătă din cereale vă asigură un maxim de vitamine și nutrienți de care organismul are nevoie pentru a se menține sănătos și rezistent.
  • Atunci când aveți o moară de cereale electrică acasă, puteți măcina cantitatea de făină integrală de care aveți nevoie pentru fiecare preparat pe care îl gătiți.  
  • Astfel, veți putea utiliza făină proaspătă de fiecare dată, fără a fi necesar să pierdeți mult timp pentru obținerea acesteia.

 

Iată și  principalii factori de care trebuie să țineți cont pentru a alege cea mai potrivită moară de cereale!

Cum alegeți moara de cereale potrivită

  • O moară de cereale electrică, de calitate permite reglajul granulației dorite de la foarte fin la grunjos, în funcție de necesități.
  • În cazul făinii integrale, produsul obținut trebuie să fie foarte fin pentru a vă ajuta să obțineți preparate de calitate foarte bună.
  • În schimb, în cazul păsatului, rezultatul finit trebuie să fie unul grunjos.

Calitatea produselor obținute

Calitatea produselor finite obținute cu ajutorul unei mori de cereale electrice bine alese este oferită de pietrele profesionale din ceramică. Aceste pietre au o rezistență mare pe termen lung și o durabilitate sporită, iar în regim de utilizare casnic se pot folosi chiar și 25 ani. În plus aceste pietre asigură un măciniș fin, uniform, fără încălzirea făinii.

Garanția oferită pentru moara de cereale

Achiziția unei mori de cereale este o decizie importantă care reprezintă și o investiție pe termen lung pentru sănătatea ta și a familiei tale. De aceea este bine să știi că te poți bucura de investiția făcută pe termen lung fără grija că se va defecta. Moara de cereale de la Biovita are o garanție de 10 ani, pentru ca să te poți bucura de făina proaspătă fără nici o grijă.

 

Acestea sunt cele mai importante criterii de care trebuie să țineți cont pentru a alege o moară de cereale eficientă. Aceasta vă va oferi posibilitatea de a avea făină proaspăt măcinată la îndemână atunci când gătiți.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare