; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pozaaa

(P) Ce mărime a tocului să porți în funcție de înălțimea ta

30 January 2020

Pantofii cu toc au fost dintotdeauna un prieten drag al fiecărei femei. Purtarea tocurilor este o declarație de stil, care face pe oricine să se simtă încrezătoare atunci când le poartă, devenind astfel una dintre cele mai adorate și indispensabile piese vestimentare pentru femei. 

 

Alegerea pantofilor, însă, este extrem de importantă. Poate nu te-ai gândit niciodată, dar tocurile nepotrivite îți pot accentua defectele și te pot face să pari mai plinuță sau mai scundă. Pentru a arăta impecabil și a-ți păstra proporțiile, e important să alegi o mărime a tocului care să te avantajeze. Află, în continuare, cum vei reuși să realizezi acest lucru! 

Ce tocuri alegi dacă ești înaltă 

Majoritatea femeilor înalte se feresc să poarte pantofi cu toc, cu atât mai mult cu cât partenerul lor e mai scund decât ele. Chiar dacă ești înaltă, însă, tocurile îți pot pune în evidență silueta și îți sporesc eleganța, așa că nu este ideal să alegi să porți balerini toată viața. 

 

Pentru a evita erorile vestimentare, poți alege o dimensiune a tocului de 3 sau 4 cm. Evită, totuși, să porți pantofi nude, deoarece aceștia îți vor alungi silueta și nu vor crea efectul dorit. Pantofii negri, însă, vor fi mereu cea mai bună alegere pentru tine! 

Ce pantofi cu toc te avantajează dacă ești scundă 

Dacă faci parte din această categorie, știi deja că o pereche de pantofi cu toc sunt cea mai bună opțiune pentru tine. Nu înseamnă că va trebui să renunți complet la tocuri, însă o pereche de tocuri îți va alungi silueta și cu siguranță te vor face să pari mult mai înaltă. 

 

Mărimea tocului potrivită pentru tine este de aproximativ 7 sau 8 cm și este ideal să optezi pentru pantofi decupați, care să-ți lase degetele la vedere. Nu alege însă tocurile în funcție de înălțime pe care ți-ar plăcea să o afișezi, deoarece există riscul de a nu te simți prea confortabil pe tocuri ce depășesc 10 cm. Evită, de asemenea, pantofii cu barete, care îți vor face picioarele să pară mai scurte. Nu vei da greș niciodată cu o pereche de pantofi nude, clasici! 

Cum alegi pantofii cu toc dacă ești minionă 

În cazul în care ești minionă, silueta ta va fi caracterizată de un bust mic și șolduri înguste. Cei mai potrivite încălțări pentru tine sunt cele cu platformă, deoarece îți alungesc picioarele și te vor face să pari mai înaltă. Alege pantofi cu vârful ascuțit și evită baretele în jurul gleznei. Mărimea platformei sau a tocului nu trebuie să depășească 6 sau 7 cm, iar pantofii trebuie să fie simpli și lipsiți de accesorii care nu vor face decât să te arate mai scundă. 

 

Așa cum am stabilit, există o pereche de pantofi pentru orice înălțime și tot ce trebuie să faci este să găsești modelul care să te avantajeze. Iar pe epantofi.ro vei găsi o mulțime de modele de pantofi cu toc de la branduri cunoscute, gata să-ți pună în valoare atât silueta, cât și ținutele! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare