; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zevo winter

(P) Ce genți porți iarna aceasta, pentru confort și look chic

04 February 2020

Gențile pentru care optezi nu sunt simple alegeri ce țin cont de ceea ce porți într-o zi. Sunt accesorii multifuncționale, practice, cu rol estetic. Geanta trebuie să fie potrivită stilului vestimentar, potrivită conform cu stilul tău de viață, suficient de încăpătoare și purtată cu grație. Joacă un rol important în tot ansamblul vestimentar, așadar ai tot interesul să cauți opțiuni la modă, ce îți garantează că fiecare apariție a ta va fi una admirată.

Indiferent de trenduri și ce recomandări fac marii designeri, se poartă tot ce este în armonie cu stilul tău. În era în care există o tendință acută de a exagera pentru a ieși în evidență, este de o finețe aparte să găsești accesoriul care îți oferă și echilibru în formă, culoare și te face remarcabilă prin bun gust afișat.

Ce se poartă – stiluri de genți de la Zevo ca reper

Zevo este mai mult decât un brand, mai mult decât un magazin cu genți diverse, este expresia unei pasiuni pentru aceste accesorii. Toate gențile regăsite aici creează un univers în care orice femeie se simte ideal – forme și culori variate care le încântă. Sunt creații realizate în țara cu tradiție în producția de produse din piele naturală, în Italia.

Gențile de la Zevo constituie un reper al modei actuale. Așadar, ce exemplu mai bun putem avea decât acest magazin?

Gențile de umăr – se poartă în continuare, poate printre cele mai potrivite în orice context și în orice moment al zilei. Sunt confortabil de purtat, practice și versatile. Marii designeri includ astfel de genți în colecțiile lor. Se poartă în mod special cele cu inserții din piele întoarsă, cele cu țesături groase sau decorate cu lanț, accente metalice, cu print crocodil sau piton, cu cleme sau alte detalii interesante.

Gențile de umăr de la Zevo sunt destinate mai ales femeilor energice și vin într-o varietate de culori și texturi: argintii sidefate pentru cele sofisticate, cele cu perforații decorative, decupaje florale pentru cele romantice.

Gențile de tip sac – sau o altă versiune a unei genți încăpătoare. Vorbim din nou despre un model de geantă versatilă, întrucât o vei putea purta la plimbare, la birou, când ieși la cafenea și nu numai. La bază generoasă ca formă, strânsă în partea de sus ca un sac, o astfel de geantă cunoaște ca alternativă pe cea shopper, acum mai mult reinterpretată ca oricând sau rucsacul de tip sac.

Zevo ne oferă și exemplul concret în acest sens. În categoria genților shopper regăsim pe cele clasice, cu barete lungi și subțiri, închidere în magnet, precum și pe cele mari, simple, închise în fermoar.

Design minimalist – gențile clasice sunt negreșit potrivite și atemporale. Elegantă și sofisticată poți fi și când porți o geantă simplă și de dimensiuni medii. Altfel spus, o geantă modestă în design, lucrată impecabil. Poți opta în schimb pentru cele texturate, cum sunt variantele de la Zevo – cu piele de crocodil, snake skin print sau blană de ponei, apariții uimitor de interesante.

Ce genți se poartă în 2020, cromatic vorbind

Institutul Pantone a anuntat ca nuanta anului 2020 este albastrul clasic, așadar negreșit acesta poate fi adoptat și pentru gama de accesorii pe care le afișezi. O geantă albastră poate fi asociată unor ținute alb-negru, monocromatică, la cele monotone cu griuri, la ținute cu denim, printre altele.

În continuare regăsim galbenul intens, bejul, tonurile de maro și negru, roșu sau burgundy. Sunt câteva dintre tonurile populare anul acesta.

Comandă gențile Zevo preferate

Pentru doritoare, magazinul fizic Zevo întâmpină publicul cu o gamă diversă de genți în tendințe anul acesta. Alternativa va fi comanda online, unde stocul este mai ușor și rapid de vizualizat. În orice caz, universul Zevo înseamnă culoare, calitate premium și piele naturală lucrată minuțios. Stiluri originale, genți ce pot fi elemente vedetă în orice ținută pot fi regăsite exclusiv în cadrul paginii oficiale zevo.ro unde pot fi plasate și comenzile dorite.

Zevo răsplăteşte cu livrare rapidă, pentru ca tu să te bucuri curând de achiziția făcută. Defilează cu geanta care te reprezintă cel mai bine și schimbă stilul cu alte opțiuni cu care Zevo te inspiră. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare