; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

(P) Ce emisiuni te pot face MILIONAR și de ce merită să profiți ACUM de acestea

22 May 2019

Toată lumea își dorește să fie milionar. Este un lucru de care nu ar trebui să creeze vreo senzație de jenă, ci, din contră, ar trebui să fie o motivare pentru a atinge acest obiectiv. Pentru a atrage urmăritorii și pentru a avea parte de un show incitant, multe programe organizează concursuri și show-uri de talent, tocmai pentru a da o șansă unor oameni norocoși de a câștiga un premiu substanțial. Află cum poți face și tu asta!

 

Iată de care emisiuni poți profita pentru a câștiga bani

 

 

  • Competițiile sportive

 

 

Întrecerile sportive, de orice natură ar fi ele, pot reprezenta o mare oportunitate pentru cei ce își duc pasiunea mai departe. Cum să profiți de acestea? Simplu: prin a paria pe echipa care crezi că va fi câștigătoare. Și pentru a face asta chiar din confortul casei, poți intra pe site-uri care se ocupă cu așa ceva.

Pentru a verifica în timp real șansele de câștig, urmărește canalele TV care difuzează competiția pentru care ai pariat, cum ar fi GSP TV, Digi Sport, ProSport și așa mai departe.

 

 

  • Show-urile de talent

 

 

Toată lumea iubește show-urile de talent. Sunt diversificate, oferă divertisment urmăritorilor, sunt neașteptate, iar lupta pentru premiul pus la bătaie este una crâncenă. Dacă știi că ai un talent în orice domeniu, atunci nu sta pe canapea fiind doar un urmăritor, ci înscrie-te pentru a fi un învingător! Astfel de emisiuni de care poți profita sunt: Vocea României, X factor, iUmor, Românii au talent, dar și altele.

 

 

  • Emisiunile-concurs

 

 

Emisiunile de tip concurs sunt cele în care concurează un număr mare de persoane, individual sau în echipe, încercând să câștige diverse premii. Timpul unei runde de concurs până se trece la altă grupă de participanți este mult mai scurt decât un sezon al unui show de talente. Astfel de emisiuni de care poți profita sunt: Ce spun românii, Câștigă România!, Roata norocului, Cash taxi și emisiunile loteriei române.  

 

 

  • Reality-show

 

 

Tipul de reality show care se combină într-un fel sau altul cu cel de concurs, cum ar fi Bravo, ai stil!, are o perioadă mai lungă de difuzare per sezon, în care nu contează doar concursul în sine, ci și modul în care evoluează participanții. Nu este doar un mod prin care poți concura la o emisiune televizată, ci trebuie să asigure un divertisment pentru urmăritori, ce nu trebuie să fie regizat. Reality show-urile trebuie să redea întâmplări reale care distrează, șochează sau produce alte sentimente celor ce le urmăresc.

 

 

  • Emisiunile culinare

 

 

Emisiunile culinare nu mai au doar un format în care se prezintă diverse rețete și atât. Există emisiuni culinare unde poți concura pentru a dovedi cât ești de bun și cât poți face referitor la această pasiune. Emisiunile culinare la care poți concura pentru a câștiga premii sunt Chefi la cuțite, Hells Kitchen (Bucătăria iadului), Masterchef și lista poate continua.

 

Dacă nu te-ai hotărât de care din aceste emisiuni poți să profiți, poți vedea chiar aici ce emisiuni au fost pe primele locuri la ultima decernare de premii a show-urilor televizate din România din fiecare categorie (divertisment, talent show, concurs, emisiune culinară etc.).

 

De cele mai multe ori, pentru a câștiga cât mai repede bani folosindu-se de emisiuni, persoanele aleg să nu riște investirea unui timp prea îndelungat și un risc prea mare de a nu câștiga nimic în final, ceea ce îi determină să participe foarte des la pariuri sportive sau loterii, unde nu se investește mult nici din punct de vedere financiar și nici al timpului, posibilitatea de câștig fiind mai mare mai ales în cazul pariurilor. Chiar dacă nu alegi să participi la aceste emisiuni, poți oricând să te bucuri de divertismentul pe care acestea le oferă.

 

Sursă foto: shutterstock.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare