; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Caca

(P) Ce alegem pentru o sufragerie eleganta: o biblioteca moderna sau una clasica?

19 December 2019

Pentru a avea o sufragerie eleganta, ai nevoie de o biblioteca moderna. Aceasta trebuie sa se incadreze perfect in spatiul disponibil si sa ofere atat o valoare estetica, cat si utila. In fiecare incapere din locuinta trebuie sa predomine un aer aerisit, primitor si cald, totodata. Atmosfera in care ne petrecem timpul liber contribuie in mod decisiv la starea de spirit pe care o avem. Petrecandu-ne timpul intr-un mediu relaxant, corpul va emana mai multa energie si stare de bine.

Cea mai buna modalitatea de a transforma locuinta este prin alegerea unui mobilier de lux. Te ajuta sa obtii acest efect nobil in casa ta. In designul interior, modelele de biblioteci de lux au un rol important. Create pentru persoanele cu standarde inalte, aceste mobiliere impun designuri spectaculoase si materiale din cea mai buna calitate.

Primul pas in alegerea unui mobilier de lux: spatii inchise sau spatii deschise?

O camera mare, bine delimitata si inchisa are nevoie de o biblioteca moderna separata, care sa includa toate tipurile de corp de care ai nevoie in incaperea respectiva. Spre exemplu, pentru sufragerie trebuie sa optezi pentru un mobilier de lux care iti ofera posibilitatea de a pastra atat cartile, cat si televizorul si alte decoratiuni.

Daca locul este deschis, te poti concentra asupra unor corpuri care pot fi amplasate in diferite parti ale camerei, pentru a delimita spatiul. Acestea trebuie sa apartina aceleiasi colectii, pentru a nu transforma designul intr-unul haotic si amenajat fara prea multa atentie.

Ce design alegem: clasic sau modern?

Daca esti o persoana careia ii place stilul clasic, atunci ai posibilitatea de a opta pentru modele de biblioteci de lux confectionate din lemn masiv, in nuante naturale. Stilul clasic este cat se poate de elegant. Acesta predomina in locuintele oamenilor inca de la inceputuri. Si nu e o noutate faptul ca stilul clasic dainuieste si acum in palatele regale. Mobilierele clasice sunt la fel de elegante, precum sunt si cele moderne. In mod obisnuit se pliaza foarte bine in spatiile inchise.

Stilul modern se remarca prin linii drepte, fine, in forme cat mai clare si cu un minim de accesorii si decoratiuni. Spre deosebire de stilul clasic, acesta este reprezentat de formele plate in locul suprafetelor in relief, si simplitate in locul elementelor supraaglomerate. Chiar daca la prima vedere pare un stil care nu transmite mai nimic, echilibrul este redat de finisaje si culori. Nu tolereaza spatiile inghesuite si foarte aglomerate, iar fiecare element prezent trebuie sa aiba o valoare semnificativa sau utila. Se potriveste mai mult in spatiile deschise.

 

Locuinta ta are nevoie de mobiler de lux pentru a se ridica la standardele mult dorite. Indiferent de spatiul disponibil si de designul spre care vrei sa te indrepti, exista o gama larga de modele de biblioteci de lux, bucatarii, dormitoare si alte elemente care te pot ajuta sa transformi radical mediul in care locuiesti. Nimic nu se compara cu momentele petrecute alaturi de cei dragi intr-un spatiu confortabil, elegant si primitor, in care dainuieste iubirea si puritatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare