; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Haine de blana naturala

(P) Cauți o haină de blană naturală? Iată cele 3 piese pe care orice femeie elegantă și le dorește

12 May 2021

 Nu ai cum să epuizezi toate combinațiile de haine din garderobă, atunci când ai o piesă vestimentară ce înnobilează întregul outfit: o haina de blana naturala. Orice femeie elegantă, independentă și puternică își va pune în valoare personalitatea prin acest tip de articol vestimentar.

Blănurile naturale exprimă lux și calitate premium, atunci când modelele sunt alese inspirat, au croiuri distincte și elemente personalizate bine punctate. Alege unul dintre cele 3 modele care poate deveni AS-ul tău din mânecă în orice context.

 Jachetă din blană de vulpe Golden

Nu ai cum să dai greș în crearea ținutei perfecte, cu această jachetă care emană prestanță până în cel mai mic detaliu. Îți conferă încredere în forțele tale, și este o alegere îndrăzneață care te face să simți apreciată și neînfricată. Te plasează pe coperta revistei această piesă de colecție atemporală, care trece de orice barieră în design și în timp. Reprezintă imaginea femeii care trăiește totul cu maximă intensitate, care este curioasă, caldă, pasională și puternică – în același timp. Portocaliul – roșiatic este ideal pentru persoanele cu tenul alb, și are intensitatea optimă care îi asigura aspectul nobil, și deloc vulgar. Dacă ai părul castaniu, alegerea va fi câștigătoare din start, vei străluci și vei simți acest lucru atunci când porți acest articol.

 Jachetă din samur rusesc

Dacă vrei să te simți ca o actriță în rol principal într-un film de excepție, atunci această piesă vestimentară îți oferă rolul. Jacheta din samur rusesc are o eleganță care nu poate fi egalată prin alte metode sau artificii estetice. Odată ce o probezi, sunt șanse foarte mari să simți că a fost creată special pentru ține. Te face să te simți bine în pielea ta și să devii mult mai încrezătoare. Poți cuceri lumea îmbrăcată în această jachetă. Calitatea sa incontestabilă se vede de la distanță, și pe cât este de prețioasă, pe atât este de comodă. Te vei bucura de cel mai ridicat nivel de confort în sezonul geros, în orice moment al zilei. Nicio ținută nu poate concura cu această piesă vestimentară în sine, care exprimă lux, rafinament și bun gust la extrem.

Poncho din blană de vizon și vulpe argintie Silver Blue

O piesă care iese cu totul din tipare este acest poncho, creat din blană de vizon și vulpe argintie. Dacă vrei să ai o apariție de senzație oriunde mergi, atunci este piesa special concepută pentru tine. Are un aer fresh, tineresc și – totodată – elegant și rafinat, și este perfect adaptabil la orice formă a corpului. Te face să arăți impecabil și, în același timp, natural. Te ajută să maschezi kilogramele în plus și să ieși cu totul din anonimat. Acest model de poncho din blană de vizon și vulpe argintie este o piesă de calitate premium, care te pune în valoare și te face să vibrezi de energie și vitalitate. Este un articol cu care te mândrești!

 Mg blănuri cu o tradiție de decenii în România: Blana.ro

 Primii în România care oferă de la 3 până la 5 ani de garanție la fiecare articol conceput din blană naturală, MG blanuri cu o tradiție îndelungată în România este locul ideal de unde merită să îți reînnoiești garderoba. Blana.ro colaborează cu cei mai mari designeri de de pe glob, precum Antonio Didone, dar vinde și creații proprii, absolut impresionante. Găsești cele 3 modele prezentate mai sus în oferta Blana.ro.

 Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: [email protected]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare