; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Agentie de marketing

(P) Care sunt semnele că ar trebui să lucrezi cu o agenție de marketing online?

22 April 2021

Te ocupi singur(ă) sau ai persoane în companie care se ocupă de marketing-ul online? Crezi că totul este bine? Atunci de ce să mai apelezi la o agenție de marketing online? 

Răspunsul la ultima întrebare îl găsești mai jos, deoarece trebuie explicat și înțeles cât mai bine. În plus, agenția la care ai putea apela trebuie să îți ofere încredere de la început, de când ai citit informațiile de pe site, informațiile de pe diverse canale media. Încrederea aceasta trebuie să fie legată de realizarea task-urile, a obiectivelor pe care i le ceri, a înțelegerii audienței tale, a mesajelor pe care vrei să le transmiți, a produselor sau serviciilor pe care le oferi etc.

Care sunt semnele că ar trebui să lucrezi cu o agenție de marketing online?

  • Nu știi de unde au venit clienții tăi
  • Nu știi să utilizezi Google Ads sau canalele de Social Media 
  • Nu ești familiarizat cu Google Analytics
  • Nu ai timp să ții pasul cu evoluțiile din blog PPC
  • Nu cunoști cum să (mai) crești conversiile
  • Nu știi cum să realizezi setările pentru a avea un cost mai mic pentru fiecare conversie
  • Nu ai o strategie pe online

Cum să știi că angajezi agenția care îți va aduce rezultatele dorite?

În primul rând analizează situația acesteia. Cum? Prin prezentarea site-ul lor, a informațiile pe care le publică, a informațiilor de pe blogul agenției, cum prezintă datele, ce spun alți clienți, stabilitatea acesteia din punct de vedere economic, etc.

În al doilea rând, după ce vorbești cu aceștia, care au fost informațiile cerute? Ai fost ascultat? Ce întrebări ți-au pus? Ai primit un răspuns util și rapid? 

Toate aceste întrebări și răspunsuri trebuie să fie conforme cu așteptările tale, să îți dea încredere că știu ceea ce fac și că pot să facă și pentru compania ta.

Ce ar trebui să urmărești după ce angajezi o agenție de marketing online?

Costurile, conversiile, respectarea planurilor și a strategiilor comunicate, a timplului necesar de aplicare și de convertire a rezultatelor etc.

De exemplu, pentru un magazin online, ai putea fi interesat de indicatorul CRO (conversion rate optimization= optimizarea rate de conversie) sau costul de conversie per clic.

În concluzie, pentru a optimiza costurile cât mai rapid, pentru a avea rezultate dorite, dar și pentru o mai bună înțelegere a pieței contactează agenția care îți dă încredere încă de la început, adică de când le citești site-ul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare