Homepage  / Advertorial

(P) Care sunt avantajele oferite de o tablă magnetică cu stand mobil?

(P) Care sunt avantajele oferite de o tablă magnetică cu stand mobil?

de Redactia Tvmania

O tablă magnetică este un instrument util în orice business, deoarece se poate folosi în timpul prezentărilor sau al ședințelor în echipă. Pe lângă faptul că permite scrierea cu marker, acesteia i se pot atașa poze și alte materiale adiționale pentru a se prezenta ideile dorite într-un mod simplu. Iată ce avantaje oferă tablele mobile și de ce să achiziționezi un astfel de produs!

Aceste modele dispun de suprafețe rotative

Majoritatea modelelor magnetice folosite de antreprenori sunt fixe, deoarece acestea pot fi demontate și puse pe un suport. Pe de altă parte, un asemenea model nu poate fi mutat rapid din sală și nu oferă libertate de mișcare. O tabla magnetica mobilă are însă incluse roți și brațe laterale. 

Aceasta dispune de un mecanism care permite schimbarea poziției la 360 de grade, fiind ulterior disponibile două suprafețe pentru scriere. Versiunea clasică este tabla de tip monobloc, dar cei care au nevoie să dezvolte multe idei pot folosi și un model dublu. Acesta dispune de un panou lateral mobil, care este fixat pe balamale. O altă tablă utilă este cea triptică, care oferă până la 5 suprafețe de scris. Există și table mobile, care se atașează pe suporturi, altele decât peretele.

Utilizarea tablelor mobile este ecologică

Tablele mobile se află în competiție directă cu flipcharturile. Deși ambele produse sunt folosite în același mod, prețul acestora este unul diferit. În plus, flipchartul necesită coli de hârtie, astfel încât achiziția sa dăunează mediului înconjurător. O tablă magnetică are mai multe funcționalități și nu generează deșeuri. Aceasta se poate transforma în orice moment într-un avizier pentru afișarea anunțurilor sau i se pot atașa diverse materiale adiționale. 

Modelul multifuncțional are dimensiunile de 195×85 cm, suprafața lui fiind împărțită în două părți. Prima este o parte emailată, iar cealaltă permite folosirea piunezelor. Aceeași tablă este tratată special pentru a rezista la zgârieturi și la acțiunea acizilor, prelungindu-se astfel durata de viață. Prețul de achiziție este de 2 187,64 lei cu TVA inclus, garanția fiind valabilă timp de 2 ani.

Ce este tabla magnetică smart?

Tablele smart au dimensiunile de 90×150 cm și dispun de 2 suprafețe. Modelele de acest tip prezintă o rezistență puternică la zgârieturi, rama lor fiind alcătuită din aluminiu. Drept urmare, procesul de rotire este efectuat în siguranță și este posibilă o vizualizare foarte bună din toate unghiurile. 

Durata de viață a acestei table mangetice este de 7 ani, fiind fabricată conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și acreditată de organismele internaționale. Produsul se livrează împreună cu o tăviță pentru markere cadou. Acestea au culoarea negru, albastru, roșu și verde, fiind însoțite de un burete. Prețul de achiziție al unui model Smart este de doar 595,62 lei.

De unde să achiziționezi o tablă magnetică?

Comunicarea reprezintă un element important în succesul oricărei afaceri. Din același motiv, tablele magnetice joacă un rol esențial în meeting-uri, prezentări și sesiuni de training. Cu ajutorul acestora, orice antreprenor își poate prezenta ideile într-un mod simplu și poate obține rezultatele dorite atunci când discută cu angajații sau partenerii. Alege un magazin online de birotică și papetărie, cum este officeclass.ro, și poți achiziționa table magnetice mobile la prețuri accesibile!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton