; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza TVmania   absolutoffice

(P) Care sunt avantajele notabile ale tablelor magnetice?

19 March 2020

În școli sau facultăți, în birouri sau în sălile de conferințe de la marile corporații vom observa mai nou un suport special pentru scris sau desenat, tabla magnetică

 

Tablele magnetice seamănă cu modelele clasice pe care le știe toată lumea, numai că pe ele nu se scrie cu o cretă, ci cu un marker special, există bureți care șterg urmele lăsate de markere pe tabelele magnetice și se pot refolosi de ori câte ori dorim. 

 

Sunt și foarte multe modele de table magnetice pe piață, utilizarea lor e versatilă, sunt mobile, se pot pune în orice spațiu, au finisaje deosebite.

 

Cu tablele magnetice nu faci gălăgie, scrii pe ele fără grijă, nu ai praf, nu emană alergeni, markerele speciale sunt ușor de curățat de pe suprafața lor. Pentru că e un accesoriu ce permite un grad mare de interactivitate, tabla magnetică poate fi utilizată de mai multe persoane în același timp, răspunsul generat și implicarea celor prezenți în sala unde se folosește tablă sunt mai mari. 

 

Costurile de achiziție și de întreținere sunt reduse, garanția oferită este și de șapte ani, suprafețele rezistă la zgariere și uzură, burețîi și markerele se schimbă la prețuri modice după o anumită perioadă de timp. La birou tablele magnetice moderne pot să ii implice mai mult pe angajați, informațiile scrise pe ele rămân în atenția lor și știu ce sarcini vor avea de îndeplinit.

 

Pe table se poate scrie cu diverse culori, mesajele transmise și informațiile pot fi delimitate vizual mai bine, se pot șterge rapid și înlocui cu altele. Tabla are suport inclus, suprafață de scris poate fi albă sau colorată, depinde de model, ramă este din aluminiu rezistent, suprafețele sunt special tratate și rezistă la acțiunea acizilor sau la zgârieturi fine.

Dacă vreți ceva mai deosebit puteți comandă online tablă magnetică cu o suprafață albă magnetică și un panou din pluta pentru notat și afișat simultan. Afișarea informațiilor se poate realiza și cu ajutorul magneților speciali, la unele table moderne suprafețele sunt din sticlă groasă, ceea ce schimbă total designul și modul în care arată tablă per total.

 

Tablele magnetice din ofertele magazinelor online se pot folosi foarte ușor, nu e nevoie decât să le fixați și să le montați, după primirea coletelor, toate informațiile scrise pe ele sau afișate vor fi foarte simplu de văzut, nu vor fi probleme legate de siguranță pe tot parcursul folosirii.

 

Este suficient să va orientați spre modele care au rezistență mai mare dacă vreți să le luați oriunde veți merge, dacă aveți mai multe prezentări de realizat. O astfel de tablă va va oferi suportul necesar pentru prezentări de notă zece sau pentru afișarea unor informații foarte importante care trebuie văzute și revăzute ori de câte ori e nevoie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare