; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled

(P) Care sunt avantajele de care te bucuri cand folosesti baterii de bucatarie cu dus?

17 December 2020

Gama de baterii bucatarie: www.baterii-lux.ro/baterii-bucatarie.html s-a diversificat extrem de mult in ultimii ani, consumatorii avand la dispozitie modele interesante ca design si de calitate din punct de vedere al materialelor din care sunt lucrate. 

De exemplu, bateriile cu dus sunt astazi extrem de populare, fiind usor de folosit. Ele ofera utilizatorilor numeroase avantaje importante, de care oamenii trebuie sa stie! 

Utilizarea unor baterii bucatarie cu dus ajuta la spalarea eficienta a vaselor 

Persoanele care nu dispun inca de o masina de spalat vase si se ocupa singure de aceasta activitate au posibilitatea de a curata extrem de eficient toate tipurile de vase cu ajutorul bateriilor cu dus. Acestea pot fi folosite in toate tipurile de chiuvete, indiferent de latime si adancime. Cum? Dusul poate fi plimbat peste farfurii si cani, ajutand la indepartarea murdariei de pe ele. 

Tavile, tigaile si oalele, simplu de curatat 

Daca, in general, spalarea vaselor mai mari, in care gospodinele pregatesc mancarea, este un procedeu dificil, oamenii trebuie sa stie ca bateriile cu dus le vin in ajutor. In acest fel, ei pot indeparta grasimea si arsurile, mai ales daca folosesc apa fierbinte, care degreseaza foarte bine. 

Stropii, doar o amintire 

Dincolo de faptul ca bateriile de bucatarie cu dus pot fi folosite pentru curatarea vaselor si a oalelor, ele sunt recomandate si pentru spalarea legumelor si a fructelor. In acest fel, gospodinele nu vor mai stropi imprejurul chiuvetei, asa cum s-ar fi intamplat daca foloseau baterii fixe. De ce? Au posibilitatea de a pune ingredientele pe o farfurie si de a duce jetul de apa cat mai jos in chiuveta. Protejarea blatului de bucatarie este importanta: in timp, lemnul nu se mai umfla si ramane intr-o stare excelenta!

O raza de actiune mai mare 

Printre beneficiile de care mai au parte oamenii care aleg bateriile cu dus se numara si raza mare de actiune a acestora. Utilizatorii nu mai trebuie sa spele doar sub jetul de apa pe care il obtineau cu ajutorul modelelor fixe, putand profita de intreaga suprafata a chiuvetei cat mai eficient. 

Bateriile cu dus, simplu de montat 

Cei care pana acum s-au ferit de achizitionarea bateriilor cu dus, de teama ca acestea ar fi mai greu de montat pe chiuveta, pot uita de aceasta preconceptie. Modelele de calitate sunt similar din punct de vedere al montajului cu cele clasice: singura diferenta este aceea ca dusul poate fi scos din pipa si plimbat prin chiuveta dupa bunul plac. Mai mult, dusul poate fi schimbat extrem de usor, daca acest lucru este necesar si nu este obligatoriu ca toata bateria sa fie demontata. 

Un design aparte 

Nu in ultimul rand, design-ul bateriilor cu dus este unul cu totul special. Toate modelele sunt moderne si sofisticate, fiind excelente pentru bucatariile in pas cu tendintele actuale. Aceste obiecte pot avea pipa rotunda sau dreptunghiulara, iar in ceea ce priveste gama cromatica, utilizatorii se pot indrepta catre argintiul care luceste frumos, dar si catre galbenul cromat, care aminteste de modelele vintage. 

Simplu de comandat online 

Persoanele care nu dispun de foarte mult timp liber pentru a cauta produsele preferate pe care si le doresc au posibilitatea de a se orienta catre modelele diverse si interesante de la Baterii-lux.ro, fie ca e vorba despre accesorii baie, baterii pentru bucatarie sau alte sanitare marca Grohe.

Toate bateriile prezentate online sunt insotite de fotografii reprezentative, dar si de scurte descrieri, care contin cele mai importante lucruri pe care oamenii trebuie sa le stie despre ele. Oricine isi poate comanda modelele ideale cu ajutorul a doar cateva click-uri!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare