; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bucureștean pentru un week end în pandemie

(P) Bucureștean pentru un week-end în pandemie

09 April 2021

Temperaturile din ce în ce mai mari din termometru au început să te ducă tot mai mult cu gândul la o vacanță. Dar realizezi că ai doar două-trei zile libere și mai este și pandemia, bat-o vina. Timp este suficient, am spune noi, pentru o escapadă din cotidian.

Avem câteva sugestii pentru un city break de neuitat în micul Paris.

Cazare altfel

Cu siguranță, atunci când pleci într-o vacanță, chiar și pentru un week-end, locul de cazare este cea mai dificilă alegere. Poate fi cu atât mai greu în București, deși există o gamă variată de opțiuni, de la hoteluri luxoase, all inclusive dar cam piperate la preț, până la cele mai ieftine, fără prea mult confort. Ce rămâne de făcut?

Conceptul de cazare în regim hotelier poate fi o alternativă mai personală de a savura stilul local de cazare. 

Agenția MRG Apartments propune locații luxoase, confortabile și bine dotate la un preț mult mai avantajos față de un hotel obișnuit. Se pune mare preț pe confort, intimitate și, mai ales, pe igienizarea constantă, până în cel mai mic detaliu, a spațiului de locuit. Ai ocazia să savurezi un mic dejun pregătit de tine sau o cină romantică departe de ochii curioșilor. 

Cazarea în apartamente in regim hotelier a devenit acel next level al cazării, o adaptare la pretențiile oaspeților, lucru cu care MRG Apartments se mândrește.

Plimbare în natură

Parcul Herăstrău, cel mai mare parc din Europa, este un mic colț de rai pentru iubitorii de natură. Atracția principală o constituie lacul cu același nume care a fost împărțit în 2 de-a lungul timpului. O parte este dedicată odihnei și culturii și o parte este dedicată iubitorilor de distracție pe apă. Pentru un tarif modic, poți face o plimbare cu barca, cu vaporașul sau cu hidrobicicleta.

Centrul vechi

Nu poți spune că ai fost în București fără să treci prin Centrul vechi. Acesta a devenit unul dintre punctele principale de atracție pentru turiștii de pretutindeni datorită clădirilor cu arhitectură impresionantă, încărcate de istorie. Aici se află Cărturești Carusel, una din cele mai frumoase librării din Europa datorită atmosferei elegante a timpurilor de altădată.

Piața Unirii

Un alt popas este Piața Unirii, vestită mai ales pentru fântânile vechi de două decenii. Vara, când zona devine pietonală, jeturile de apă creează spectacole multicolore inedite, sincronizate cu muzica. 

La câțiva pași distanță, se afla Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire din lume, după Pentagon. Deși este sediul Camerei Deputaților, o parte din clădire poate fi vizitată. Tot aici, iubitorii de artă pot vizita Muzeul Național de Artă Contemporană.

În oricare dintre aceste zone ai fi, este o gamă variată de terase unde poți poposi pentru a te odihni și a savura preparate delicioase, numai bune să prinzi forțe proaspete până la popasul următor.

Așadar, nu mai sta pe gânduri! Tot ce trebuie să faci este să pornești la drum.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare