; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro   tozmobile

(P) Avem carcasă iPhone și Samsung, plus multe accesorii GSM ce nu trebuie să-ți lipsească!

29 June 2020

Telefoanele mobile inteligente au devenit esențiale în viața de zi cu zi, datorită modului foarte ușor de utilizare precum și a funcțiilor versatile cu ajutorul cărora putem comunica eficient, informa, consuma conținut video și așa mai departe. A devenit practic imposibil să mergem undeva fără a avea un astfel de smartphone în buzunar. 

Aproape în fiecare lună sunt lansate noi și noi modele, cu funcții variate, modele care de asemenea sunt extrem de variate. De la device-uri entry-level de numai câteva sute de lei, până la unele care depășesc cu ușurință o mie de euro sau chiar mai mult, avem posibilitatea de a achiziționa smartphone-uri pentru toate buzunarele, însă, nu trebuie să uităm un lucru esential și anume, protecția lor. 

Deși tehnologia a evoluat extrem de mult, telefoanele inteligente din prezent sunt din ce în ce mai rezistente, însă nu și indestructibile, astfel că în cazul în care suferă șocuri se pot deteriora chiar și până la starea în care nu mai pot fi utilizate. Pentru a putea preveni o astfel de situație complet neplăcută dar și extrem de costisitoare, utilizarea carcaselor și huselor este absolut esențială. 

Există o mulțime de soluții în materie de huse pentru telefoane, ceea ce înseamnă că fie că aveți nevoie de o carcasa iPhone si Samsung, LG, Huawei, Honor, Nokia, Xiaomi, Oppo și așa mai departe, la numai un simplu click distanță, puteți găsi astfel de produse GSM de cea mai bună calitate și la prețuri extrem de avantajoas. 

Având în vedere faptul că telefoanele de astăzi sunt foarte subțiri și ușoare, sunt automat și mult mai fragile în comparație cu modelele care se lansau acum 15 – 20 de ani, astfel că o husă bună calitativ aplicată telefonului dumneavoastră, va ajuta în a absoarbe șocurile în cazul în care acesta va cădea pe jos.

De asemenea, cea mai mare parte a smartphone-urilor din prezent, în special dacă este vorba despre cele mid-range sau despre cele de top, sunt realizate în cel mai mare procentaj, din sticlă, numai rama de mijloc, sașiul, fiind realizat din metale. Un astfel de telefon care nu este îmbrăcat într-o husă, în mod sigur va avea foarte mult de suferit în cazul în care va atinge suprafețe dure, zgârieturile fiind cele mai frecvente, însă și riscul de a se sparge este unul foarte mare în situația unui impact mai puternic. În mod sigur nici unul dintre voi nu va lăsa telefonul în voia sorții, însă, chiar și în momentul în care este ținut într-un buzunar ori într-o geantă lângă chei, acesta cu siguranță va căpăta câteva zgârieturi dacă nu vă fi dotat cu o husă de protecție corespunzătoare, eventual și cu o folie pentru ecran.

Tocmai din astfel de motive este necesar să vă alocați un minim de câteva minute pentru a vă putea căuta husa sau husele de protecție pentru smartphone care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Este de menționat și faptul că husele de protecție nu reprezintă doar niște simple accesorii de protecție, ci reprezintă și accesorii în adevăratul sens, având posibilitatea de a le asorta cu diverse ținute sau alte accesorii vestimnentare. În plus, o banală husă pentru smartphone poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea oamenilor. 

O husă de protecție durabilă pentru telefon reprezintă cu alte cuvinte, acea formă prin care vă puteți asigura telefonul în cazuri extreme, dar și cu stil. 

Producătorii de astfel de accesorii GSM, de huse și carcase de protecție pentru telefoane, au înțeles că nu totul se rezumă doar la rolul propriu zis pe care îl au aceste produse. Astfel au apărut o mulțime de tipuri de huse drăguțe, forme și culori diverse, modele și mesaje și așa mai departe, care cu siguranță vă vor ajuta în a aduce un plus de stil și eleganță device-ului, chiar dacă este vorba despre un smartphone entry-level.  

Sunt disponibile nenumărate opțiuni diferite în cea ce privește stilurile de huse pentru telefoanele mobile, prin urmare, nu vă rămâne decât să vă asigurați că husa aleasă îmbină perfect design-ul reușit pe care îl doriți cu funcționalitatea. 

O soluție extreme de avantajoasă din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește raportul calitate/preț, o veți găsi accesând magazinul online Tozmobile.ro. 

La numai un click distanță puteți găsi o gamă foarte variată de huse și carcase de protective pentru device-ul dumneavoastră, fie simple huse din silicon, huse flip, huse tip carte, huse desenate frumos cu diverse modele, mesaje sau culori și așa mai departe. Toate acestea, sunt produse superioare calitativ, aparținând unor brand-uri de renume pe aceasta nișă, fiind vorba inclusiv despre produse originale de la producătorul de smartphone-uri. 

Accesând acest magazine online, Tozmobile.ro, nu numai că veți da peste o gamă extem de variată de huse și carcase de protecție, ci veți fi întâmpinați de o mulțime de alte produse și accesorii GSM, precum: incarcatoare, folii, suporturi auto, carduri microSD, cabluri, baterii externe, adaptor, caști cu fir sau wireless, plus multe altele. 

Toate aceastea vă așteaptă în magazinul online Tozmobile.ro, magazine online care asigură cele mai bune servicii și produse/accesorii GSM pentru clienții sai, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. 

Acestea fiind spune, din multe motive după cum ați putut observa, este esențial să luați în calcul achiziționarea unor huse și carcase de protecție încă din prima zi de utilizarea a device-ului, astfel încât să vă puteți bucura de acesta și de facilitățile pe care le oferă, o perioadă îndelungată de timp. Dacă tocmai v-ați achiziționat un nou smartphone, fie Samsung, Apple, Huawei, Nokia și așa mai departe, accesați Tozmobile.ro și cu siguranță nu veți rămâne dezamăgiți. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare