; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ILVE ITALY TECHSTORE.RO ProLine

(P) Aragazurile profesionale marca ILVE Italia sunt acum disponibile și în România în magazinul online TechStore.Ro!

02 December 2020

Dacă îți place gătitul și pui un accent deosebit pe uneltele prin intermediul cărora dai curs pasiunii tale, atunci cu siguranță ai mai auzit despre ILVE, un renumit brand italian de aragazuri și cuptoare tradiționale, dar și plite incorporabile moderne care dau un plus de personalitate, dar și funcționalitate oricărei bucătării. 

 

Povestea acestui brand a început în Italia, cu aproape 70 de ani în urmă, când doi ingineri și buni prieteni îndrăgostiți de gătit s-au hotărât să creeze un aragaz aproape perfect, cum n-a mai existat altul până atunci. Și nu numai că au reușit, dar vestea succesului lor a zburat atât de departe încât în doar 13 ani de la fabricarea primei lor mașini de gătit o mulțime de vecini și locuitori din împrejurimi dețineau deja un aparat la fel, făcut de către cei doi pe comandă.

 

Un angajament luat față de calitate

 

Încă de la înființarea propriei lor companii, un lucru pe care cei doi prieteni au pus un accent deosebit a fost asamblarea manuală a aparatelor lor pentru a se asigura că fiecare produs care le părăsește atelierul îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Iar de această condiție au ținut cont și fii lor care după retragerea din funcțiile de conducere ale părinților au preluat frâiele afacerii și au direcționat-o pe noi culmi ale succesului.

Strădania seniorilor, dar și a juniorilor nu a fost în zadar deoarece imediat după introducerea mașinilor de gătit ILVE și pe piața australiană, acestea s-au transformat într-un standard mondial la care au început să aspire nume grele din domeniul culinar. Astfel, la ora actuală, unii din cei mai renumiți chefi din întreaga lume dețin o mașină de gătit ILVE și își exersează pe ea talentul culinar, impresionându-i pe toți cei care le degustă preparatele.

 

O veste bună pentru amatorii de gătit din România

Pentru că românilor le place să gătească la fel de mult ca fraților lor italieni, TechStore.Ro a introdus pe piața din țara noastră brandul ILVE și gama sa amplă de aragazuri și cuptoare incorporabile de cea mai înaltă calitate.

 

Din selecția de mașini de gătit ILVE, puse la dispoziția românilor de TechStore.Ro, fac parte aparate din colecții cu istorie precum Nostalgie, o gamă creată de cei care au lansat întregul concept și Majestic, creația juniorilor. Pe lângă funcții ce depășesc pe cele ale majorității electrocasnicelor disponibile pe piață la ora actuală, produsele ILVE se remarcă printr-un design original care se potrivește cu orice tip de bucătărie.

 

În timp ce gama Nostalgie reprezintă chintesența unei epoci de aur pentru bucătăria italiană, Majestic aduce în bucătăriile utilizatorilor un aer retro, elegant, rafinat și în primul rând, diferit. Este simplu să-ți transformi bucătăria într-un muzeu dedicat artei culinare dacă investești într-unul din produsele ILVE, iar prin intermediul acestui dispozitiv este la fel de simplu și să creezi preparate culinare, sofisticate și pline de gust, care să se ridice la standardele celor mai pretențioși chefi din întreaga lume. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare