; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

8A0B4FFD 4A1B 4E07 816C 23573B2DB18A

(P) Alege acum un tratament cu aparat dentar si scapa de griji zambind!

01 November 2019

 

Indiferent de situatie sau de activitatea pe care o desfasori, ingredientul principal in succesul comunicarii si socializarii este un zambet sanatos si frumos. Astfel, un zambet impecabil din punct de vedere estetic va reusi intotdeuna sa transmita o stare pozitiva, precum si deschidere catre conversatie.

 

Atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor, afectiunile frecvent intalnite precum incongruenta dintilor, lipsa unuia sau mai multor dinti, dintii inghesuiti sau dintii rotati fata de axul normal pot fi remediate relativ simplu in urma unui tratament eficient cu aparat dentar, iar planul de tratament va fi ales in functie de caracteristicile pacientului si gravitatea anomaliei.

 

Urmarea purtarii unui aparat dentar este faptul ca orice complex legat de aspectul inestetic al zambetului nu se va mai regasi printre prolemele cu care te confrunti in fiecare zi. Pe langa asigurarea zambetului mult dorit, acest tratament ortodontic va avea ca rezultat si obtinerea unei bune functionalitati a aparatului dento-maxilar.

 

Atunci cand apelezi la un tratament cu aparat dentar, vei constata imbunatatiri insemnate atat asupra vietii personale, cat si in sfera socio-profesionala, dat fiind faptul ca efectele aparatului dentar sunt vizibile acolo unde exista nemultumiri si disconfort cauzat de o pozitionare incorecta a dintilor, a mandibulei si maxilarului, ce influenteaza atat forma buzelor, cat si fizionomia.

 

Obtinerea, asadar, a unei ocluzii functionale prin care sa se asigure sanatatea structurilor orale si imbunatatirea aspectului facial contribuie decisiv la bunastarea fizica si mentala a pacientului.

 

Pana nu demult, persoanele adulte erau foarte preocupate de faptul ca purtarea unui aparat dentar le va afecta imaginea in spatiul public si la locul de munca, insa acest aspect nu mai constituie o problema de la aparitia noilor tipuri de aparate dentare invizibile'.

 

Acest tip de aparat dentar nu este montat la vedere, motiv pentru care iti vei putea continua activitatea in termenii unei vieti normale, fara teama de a zambi sau de a vorbi in public.

 

Confortul psihic si cresterea increderii in propriile forte sunt efecte normale ale dobandirii unor dinti frumosi si sanatosi si a unei simetrii perfecte la nivel dento-maxilar. O stare de spirit pozitiva si exprimata des printr-un zambet agreabil contribuie la asigurarea succesului atat in relatiile sociale, cat si in interactiunile din sfera profesionala, favorizeaza comunicarea si creste sansele unei colaborari eficiente si de durata.

 

In urma numeroaselor studii realizate, s-a constatat ca prezenta malocluziilor grave constituie un adevarat impediment din punct de vedere social. Problemele de relationare cauzate de aspectul inestetic al danturii sunt frecvente printre tineri, fiind observate cu precadere in randul adolescentilor care nu reusesc sa se integreze sau sa isi creeze un cerc de prieteni.

 

Drept urmare, tratamentul cu aparat dentar nu este numai o cale de a-ti imbunatati sanatatea si aspectul facial, ci efectele sale se rasfrang si asupra increderii in sine sau capacitatii de relationare cu celelalte persoane. Daca vrei sa ai acces la cele mai bune tehnici si cei mai bine instruiti specialisti, apeleaza cu incredere la un tratament cu aparat dentar in cadrul clinicii stomatologice Dental Excellence!

 

Medicii din echipa Dental Excellence te vor indruma catre cel mai eficient tratament ortodontic ce va adresa cu precizie toate problemele dentare cu care te confrunti. Astfel, tu vei putea zambi fara teama ca aspectul inestetic al danturii tale va influenta relatiile cu persoanele din jur. Trebuie sa ai in vedere, insa, ca respectarea indicatiilor si recomandarilor primite din partea medicului specialist pe parcursul tratamentului cu aparat dentar sunt decisive in obtinerea rezultatelor mult asteptate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare