; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sneakersi de vara min

(P) Află acum ce pantofi se poartă în 2021 pentru a fi mereu la modă în sezonul cald!

21 May 2021

A sosit primăvara anului 2021 și odată cu aceasta se apropie cel mai fierbinte sezon al anului, aducând diverse tendințe în materie de încălțăminte. În ciuda situației globale  actuale, pantofii rămân o piesă de bază pe care trebuie să o aveți mereu în minte atunci când vă construiți ținutele, fie că urmați trendurile actuale sau vă îmbrăcați după propriul stil. 

 În acest an, tendința principală este confortul. De-a lungul perioadei de pandemie, comportamentul oamenilor în materie de cumpărături s-a schimbat. Petrecerea celei mai mari părți a timpului acasă a făcut din confort o necesitate peste tot în materie de modă, iar designerii s-au adaptat acestei nevoi. 

În plus, pandemia a modificat și calendarul modei. Colecțiile nu mai sunt concentrate în totalitate pe anotimpuri. Brandurile au încetat să lanseze piese doar pentru vară sau numai pentru iarnă. Evident, factorii climatici au influențat achizițiile vestimentare ale fiecăruia, dar nu au avut un impact atât de semnificativ ca în alți ani.

Iată, așadar, pe ce pantofi puteți paria pentru a fi în trend cu tendințele actuale.

  • Pentru confort garantat mergeți la sigur cu o pereche de balerini/ sandale plate

Potrivit analiștilor de tendințe, atât sandalele plate, îndrăgite pentru aspectul lor elegant și pentru confort, cât și celebrii balerini vor fi prezenți în sezonul ce se apropie. 

Confortul picioarelor nu poate fi uitat sau ignorat niciodată în alegerea încălțămintei, iar modelul plat reprezintă foarte bine această necesitate.

  • Dacă preferați moda anilor ‘90 alegeți o pereche de pantofi cu vârful pătrat

Este posibil să fi văzut mai mulți pantofi cu vârful pătrat în timp ce navigați pe rețelele sociale de influențe ale modei. Această tendință s-a impus puternic în anii ‘90, iar acum a revenit cu un stil mai modern, devenind unul dintre cele mai populare modele în rândul pantofilor, chiar înainte de sosirea verii lui 2021. Plați sau cu toc, pantofii cu vârful pătrat  vor fi foarte des întâlniți în cadrul acestui sezon.

  • Pentru un plus de eleganță și stil, sandalele cu toc sunt alegerea ideală

Sandalele cu tocuri bloc vor câștiga popularitate și în vara anului 2021. Pentru cei care iubesc tocurile, această opțiune devine ideală în noul sezon, întrucât acordă prioritate eleganței, confortului, fiind totodată foarte ușor de combinat.

  • Sneakerșii rămân la modă și în acest an

Unii spun că pantofii casual, cum sunt tenișii, nu se potrivesc cu cel mai fierbinte sezon al anului. Cu toate acestea, piesa va fi întâlnită în această vară atât în ​​culori neutre, cât și în culori vibrante. În funcție de stilul pantofului, el poate fi combinat cu orice ocazie și oră a zilei. Pentru a vă inspira, puteți găsi o colecție impresionantă de sneakersi de damă pe Modlet.ro pentru orice ocazie și orice buget.

Acestea fiind spuse, este important să vă inspirați din tendințele actuale, dar să rămâneți fidelă stilului dvs., pentru a vă simți cât mai confortabil și a fi cât mai încrezătoare

Sursa foto: pixabay.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare