; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Imagine tv mania (1)

(P) Actori celebri pasionați de gambling

27 February 2019

 Că își cheltuie banii pe vile de zeci de milioane de dolari, mașini de lux, ceasuri și tot soiul de obiecte extravagante, nu mai este un secret pentru nimeni. Mai puțin cunoscut este faptul că destul multe din starurile de la Hollywood sunt, sau au fost la un moment dat, pasionate de gambling, o parte dintre acestea fiind chiar pricepute la jocuri precum poker sau blackjack.

 Potrivit unui material publicat pe www.documentarytube.com, Ray Romano, îndrăgitul actor din serialul ,,Everybody loves Raymond, a recunoscut, la ceva timp după finalizarea unui alt serial -,,Men of a Certain Age(2009), faptul că în trecut a avut probleme serioase legate de dependența față de jocurile de noroc, în mod similar personajului căruia îi dădea viață în show. În serialul ,,Men of a Certain Age, Ray a interpretat rolul lui Joe Tranelli, un bărbat între două vârste, dependent de jocuri de noroc. Pentru a scăpa de dependență, Romano a cerut ajutor asociației Gamblers Anonymus, reușind astfel să depășească momentele mai puțin ușoare din viață. Totuși, Ray este nelipsit de la turneele World Series of Poker, chiar dacă nu se sfiește să admită faptul că nu are nicio șansa să pună mână pe vreuna din râvnitele brățări WSOP, în fața unor jucători de poker profesioniști.

 Un alt actor celebru pasionat de jocuri de noroc este, fără îndoială, Ben Affleck. Extrem de popularul actor, cunoscut în special din filme precum Pearl Harbour (2001), Armageddon (1998), Chasing Amy (1997), Good Will Hunting (1998), The Town (2010), Argo (2012), Gone Girl (2014), Batman vs Superman (2016), The Accountant (2016) sau Justice League (2017), este un jucător de blackjack și poker foarte bun, având în palmares chiar și un titlu de campion, câștigat la California State Poker Championship, ediția din 2004. Pasiunea sa pentru poker a fost și unul din motivele pentru care, alături de Justin Timberlake, a fost ales să interpreteze unul din rolurile principale în filmul ,,Runner, Runner (2013), film inspirat din jocuri de noroc online, mai exact din lumea pokerului pe internet.

 Dacă e să dăm crezare informațiilor apărute în urmă cu câțiva ani pe diverse siteuri din străinătate, Tobey Maguire, cel mai cunoscut interpret al super-eroului Spiderman din seria de filme cu același nume, ar fi adunat peste 10 milioane de dolari jucând poker. La fel că Ray Romano, acesta încearcă să câștige o brățară World Series of Poker, turnee la care își propune să urmeze sfaturile celui mai prolific jucător de poker din lume, Daniel Negreanu. Canadianul cu origini române, a câștigat, conform libertatea.ro, în întreaga sa carieră peste 40 de milioane de dolari, reușind totodată să colecționeze nu mai puțin de 6 brățări WSOP.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare