; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marire salariu_tvmania

(P) 5 strategii pentru salariu mai mare

22 July 2021

Știi acum este momentul tău.

Țiai oferit timpul necesar în care te-ai gândit la o mărire de salariu net și aștepți doar șeful tău și dea seama și ți recunoască toată muncă grea printr-o creștere a salariului pe care o meriți atât de mult.

Problema este va dați seama s-ar putea trebuiască o cereți. Iată cinci lucruri pe care trebuie le luați în considerare atunci când credeți este timpul întrebați despre obținerea unei măriri de salariu și doriți șeful dvs. va majoreze compensația.

Este ușor că ABC

A: Realizare. Arată-ți valoarea, ceea ce ai făcut pentru companie, performanța ta excelentă.

B: Brand. Modul în care va potriviți cu firma și obiectivele sale, modul în care sunteți de neprețuit pentru companie și toată lumea o știe.

C: Campanie. Aveți cât mai mult sprijin posibil. Dacă colegii tăi cred că meritați o mărire, este posibil că și șeful tău să o facă.

Uită-te la viitor

Este bine să spun: iată ce am făcut pentru tine până acum. Însă mergeți mai departe și arătați ce mai aveți de făcut. Asigurați-vă că dezvoltarea carierei personale continue este crucială și conectată la dezvoltarea companiei, astfel păstrați conversația despre lucrurile grozave pe care le puteți realiza lucrând împreună.

Fii pregătit

Acestea fiind spuse, este de asemenea important existe o prezentare clară a ceea ce ați realizat și ce va urma în viitor. Arată-i managerului tău ai trecut în mod constant dincolo de fișa postului și de salariu brut și ai obținut rezultate foarte bune în cadrul companiei. Fiți pregățiți, de asemenea, argumentați dacă nu primiți răspunsul pe care îl căutați.

ți tema

Nu intrați acolo cerând o creștere a salariului de 25% atunci când șțiți compania face reduceri și nimeni nu a obținut mai mult de o majorare de 5% în ultimii ani. Cunoașteți valoarea, pe baza a ceea ce ai făcut și a modului în care ești situat pentru a face și mai mult. Fii realist cu privire la ceea ce poți cere în climatul actual al companiei tale. Aveți în minte o gamă precisă și rezonabilă. Managerul va aprecia acest nivel de atenție și capacitatea ta de a face compromisuri.

Fii încrezător

Faceți acest lucru chiar dacă nu obțineți mărirea de salariu. Dacă ați făcut pregătirea necesară și aveți o imagine clară a valorii și a realizărilor dvs. este încă un motiv de sărbătoare. Acest lucru nu înseamnă fii arogant, dar te bucuri de noua perspectivă asupra poziției și valorii tale unice în cadrul companiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare