Homepage  / Advertorial

(P) 5 Piese vestimentare basic ce nu trebuie să lipsească din garderoba de vară

(P) 5 Piese vestimentare basic ce nu trebuie să lipsească din garderoba de vară

de Redactia Tvmania

Cunoaștem sezonul cald ca fiind acea perioadă ce ne oferă cele mai multe posibilități din punct de vedere vestimentar. Variantele stilistice sunt nelimitate, culorile vii și îndrăznețe, iar materialele lejere și vaporoase. Și cum nu există o definiție unică pentru o garderobă perfectă, iar totul ține de gusturile personale, tu îți poți crea propria colecția de vară așa cum dorești. 

Există însă anumite piese vestimentare de bază, simple și versatile, ce pot fi folosite într-o varietate de outfituri. Acestea se potrivesc garderobei oricărei femei, adaptându-se oricărui stil. În baza acestui principiu îți vom prezenta cinci piese vestimentare basic, dar care se află în același timp și în tendințele vestimentare din această vară.

Rochiile 

Rochiile se vor afla întotdeauna în topul pieselor vestimentare must-have pentru sezonul cald. Lungi, scurte, cu imprimeu sau fără, gusturile legate de rochii nu se discută. Imprimeurile florale sunt și în trendurile acestui an, însă totul ține și de stilul tău personal și de activitățile de zi cu zi. Dacă job-ul îți solicită un cod vestimentar formal, mai multe rochii office ar trebui să-și facă loc în dressingul tău. Pe de altă parte, dacă stilul sport casual te reprezintă mult mai bine, poți alege rochii cu maneci scurte, cu o croială lejeră și ușor de asortat cu sneakerși, precum cea din modelul de mai jos. Indiferent însă de modelul care te reprezintă cel mai bine, un lucru este cert: rochia rămâne ideea salvatoare atunci când nu știi ce să porți. 
Tricourile 

Clasice sau cu diverse imprimeuri, tricourile sunt fără îndoială elemente vestimentare de bază datorită faptului că versatilitatea lor le face ușor de integrat în orice ținută. Cu atât mai mult dacă vorbim de clasicul tricou alb, regular fit, pe care îl poți purta cu ușurință atât într-o ținută sport, cât și ca piesă esențială adăugată unui compleu office de tip sacou-pantaloni. Îți recomandăm să-ți alegi în special modele clasice (alb sau negru) pentru a le putea asorta cu lejeritate oricăror alte piese vestimentare. 

Cămașa simplă albă 

Ei bine, această piesă consacrată și atemporală este un alt exemplu perfect atunci când vorbim de versatilitate. Este cu siguranță piesa ce poate fi purtată atât la un business meeting, cât și la un eveniment casual, împreună cu o pereche de jeanși sau o fustă colorată. 
Fustele

Vedetele acestei veri sunt fără doar și poate fustele cu volane, lejere, din in sau bumbac, precum și cele cu model floral, vaporoase. Indiferent care îți reflectă cel mai bine personalitatea, nu poți trece de această vară fără o fustă în garderoba ta. Îți prezentăm  un model extrem de flexibil, ce poate fi purtat atât cu sandale joase, teniși, sau sandale cu talpă ortopedică. De asemenea, topurile scurte sunt partenerele perfecte în realizarea unui outfit de vară ca la carte. 
Sacouri 

Nu putem uita nici de clasicul sacou, extrem de potrivit pentru serile de vară în care temperaturile nu sunt chiar ridicate. Este o piesă de bază atunci când pur și simplu simți nevoie „să adaugi ceva peste”. Alege-l într-o culoare veselă, în ton cu anotimpul! 


Nu trebuie să mai stai pe gânduri atunci când vine vorba de achiziționarea acestor piese!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton