; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Friendship 2156174_960_720 _1_

(P) 5 idei de cadouri cu valoare sentimentală

16 October 2020

Atunci când trebuie să faci un cadou unei persoane apropiate, cum ar fi o rudă sau un prieten bun, contează mai mult semnificația cadoului, decât valoarea materială a acestuia. În astfel de situații, un obiect simplu, dar cu valoare sentimentală, produce mai multă bucurie celui care-l primește, decât un cadou scump, dar lipsit de o semnificație aparte.

Poți să găsești simplu cadouri cu valoare sentimentală, ele presupun cheltuieli minime, iar singurul efort pe care trebuie să-l faci este acela de-a găsi obiectul potrivit, care să reprezinte ceva deosebit pentru cel care-l primește.

Nu toți sunt însă foarte pricepuți la alegerea cadoului ideal, așa că azi îți oferim câteva sugestii de cadouri cu valoare sentimentală.

O fotografie în ramă

Fotografiile surprind momente unice, care devin amintiri de neuitat și trezesc nostalgii plăcute peste ani. Fără îndoială că ai trăit astfel de momente împreună cu persoanele speciale din viața ta, iar un cadou care să le amintească de acele clipe va fi unul foarte apreciat.

Găsește o fotografie cu o semnificație deosebită pentru tine și pentru persoana căreia vrei să o oferi, apoi alege o ramă potrivită, care să o pună și mai bine în valoare. Nu e nevoie de un lucru scump sau foarte extravagant, ci doar de unul de bun gust, eventual cu un mesaj sau un desen personalizat.

Un calendar personalizat

Rămânem tot la capitolul fotografii, însă de această dată cu o idee mai ingenioasă de cadou. Fiind vorba despre un calendar, este un cadou foarte potrivit de Crăciun, dar ai grijă să-l comanzi din timp. Alege 12 fotografii sugestive pentru lunile anului, câte una pentru fiecare pagină a calendarului.

Poți să optezi pentru instantanee inspirate de luna pe care o ilustrează în calendar sau alege să redai ordine cronologică amintirile de familie, iar după ce ai făcut selecția, plasează comanda la un centru specializat. În funcție de preferințe, calendarul poate fi de perete sau de birou și îl poți comanda în unul sau mai multe exemplare.

Bijuterii artizanale

O bijuterie scumpă nu se încadrează foarte bine în categoria cadourilor cu valoare sentimentală, însă o brățară sau un inel confecționate artizanal sunt de mai mare efect, mai ales dacă sunt produse unicat.

Dacă ai un astfel de talent, îți va fi mai simplu să confecționezi cadoul perfect pentru persoana iubită, iar dacă nu, găsește pe cineva care se pricepe. Trebuie să cunoști foarte bine gusturile și preferințele persoanei căreia vrei să-i faci cadoul, ca să te asiguri că darul va fi apreciat cum se cuvine.

Un tricou cu mesaj personalizat

Tricourile personalizate sunt la modă și oricine ar fi încântat să primească un accesoriu cu un mesaj perfect adaptat personalității sale. Pentru un astfel de cadou trebuie să-ți pui serios imaginația la contribuție, pca să găsești un mesaj original, care să se potrivească perfect cu persoana căreia îi este adresat. Evită clișeele sau formulările prea siropoase și mergi mai mult pe umor și pe abordări smart, cum ar fi jocurile de cuvinte.

O experiență de neuitat

Dacă știi că persoana la care ții foarte mult își dorește cu ardoare ceva, o idee perfectă este s-o ajuți să-și îndeplinească visul. Nu vorbim aici despre lucruri materiale, ci despre experiențe deosebite, poate chiar unice în viață. Opțiunile sunt nenumărate și țin de preferințele fiecăruia. Poți alege o excursie într-un loc exotic, o croazieră la bordul unui vas de lux sau chiar un salt cu parașuta, un zbor cu deltaplanul sau o zi petrecută într-un mare parc de distracții.

Noi ți-am oferit doar câteva dintre cele mai populare idei de cadouri cu valoare sentimentală, dar dacă-ți dorești și alte sugestii, aruncă o privire pe net și alege cadouri personalizate pe Ghizbi!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare