; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza articol chic 2

(P) 5 cadouri ideale pentru o absolventă de liceu sau facultate

21 May 2021

Se apropie cu pași repezi încheierea anului școlar și anului universitar, așa că emoțiile sunt pe măsură, mai ales pentru absolvenți. Vor urma noi etape în viața acestora, noi provocări și începuturi. Au nevoie de toată susținerea celor dragi și de ce nu și de câteva cadouri simbolice, pe care să le folosească mereu sau care să le aducă aminte cu drag de această perioadă minunată din viața lor. În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci idei de cadouri ideale pentru o absolventă de liceu sau de facultate. 

  • Un aranjament floral deosebit

Florile reprezintă întotdeauna un cadou de nerefuzat, cu ajutorul căruia nu poți da greș. Florile ne însoțesc la toate evenimentele importante din viața noastră, așa că sunt perfecte pentru absolvire. Îți recomandăm fie un buchet impresionant, fie un aranjament floral deosebit. Dacă vrei să mergi la sigur, cel mai bine alegi un trandafir criogenat sub cupolă sau un aranjament floral realizat din trandafiri criogenați. Aceștia rezistă până la 25 de ani, așa că vor reprezenta un cadou care sparge bariera timpului. 

  • O brățară personalizată din argint

Cine nu adoră bijuteriile? Dacă este vorba despre bijuterii realizate din materiale prețioase, care vor rezista zeci de ani și care pot fi lăsate moștenire, cu atât mai bine. Sugestia noastră în acest sens este o brățară personalizată din argint. Aceasta nu va arăta doar bine, ci va purta mereu încărcătura emoțională a evenimentului. Îți recomandăm să comanzi bratari personalizate din argint de la Chic Bijoux. Poți alege unul dintre zecile de modele din ofertă și astfel vei dărui un cadou de neuitat. Brățările sunt pentru toate gusturile și cu siguranță vei găsi ceva care să o încânte cu adevărat pe absolventa căreia îi este destinat cadoul. 

  • Un pix personalizat

Deși nu foarte multe persoane mai scriu de mână astăzi, un pix este întotdeauna binevenit, mai ales dacă absolventa își va continua studiile sau dacă va intra în domeniul cercetării. În plus, niciodată nu știi când ai nevoie de un pix pentru a semna diverse documente, așa că este mai bine să fie unul personalizat, care să aducă aminte de momentul absolvirii. 

  • Un ceas

Ceasul de mână reprezintă unul dintre cele mai purtate accesorii și în cazul în care îl dăruiești drept cadou la absolvire, va avea și o încărcătură emoțională având în vedere semnificația acestuia. Poți opta pentru un ceas de la o firmă renumită, care poate funcționa zeci de ani și care chiar poate fi lăsat moștenire sau poți comanda un ceas personalizat. 

  • O ramă foto deosebită 

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și rama foto. Deși ar putea părea un cadou puțin impersonal, adevărul este că rama foto poate fi folosită pentru a păstra o fotografie de la absolvire. Încearcă să alegi o ramă deosebită și să o dăruiești alături de un bilețel pe care așterni cele mai bune gânduri ale tale. 

În încheiere, am vrea să știm ce părere ai despre ideile noastre de cadouri pentru absolvente. Ai dărui vreunul dintre aceste obiecte?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare