; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pexels photo 297755

(P) 3 motive să mergi într-o vacanță early booking

15 March 2019

    Spontaneitatea are avantajele ei, însă atunci când vorbim de o vacanță mult dorită, planificarea în detaliu vine cu o armată de argumente pro, versus alegerea de moment. Ofertele sunt nenumărate, de la agenții de turism care se ocupă de toate aspectele vacanței tale, la opțiuni de rezervare a cazării, a transportului și a activităților de relaxare pe cont propriu, la prețuri avantajoase. Cu o industrie a turismului în continuă dezvoltare, s-ar părea că tot ce stă între tine și aventură ești doar tu. Nu este nimic mai frustrant decât să aștepți cu nerăbdare venirea concediului, doar pentru a-ți da seama că ai la dispoziție doar alegeri nepotrivite, fie prea scumpe când e vorba de transport, sau sub standarde decente la nivel de cazare. Însă o organizare din timp îți dă acces la o varietate de opțiuni, astfel încât vacanța mult așteptată să fie o aventură plăcută și care să te reîncarce cu energie. Iată doar trei dintre motivele care te vor convinge că trebuie să începi cât mai repede planificarea concediului din această vară.

 

Prețuri mai mici la pachetele de vacanță

    Agențiile de turism oferă reduceri substanțiale pentru pachetele de vacanță early booking, pentru că o planificare detaliată este un model de business de succes. Companiile aeriene și unitățile de cazare primesc un flux sigur de clienți, cărora li se oferă cele mai bune servicii, în schimbul prețului plătit din timp. Folosește un site de turism care îti arată prețuri de la diferiți operatori, pentru a te asigura că alegi oferta cea mai bună. O rezervare early booking îți poate aduce recompense suplimentare la hotelul unde îți vei petrece vacanța, cum ar fi un cocktail la cina de seară, sau acces gratuit la plaja cu șezlonguri.

Alegerea celor mai bune locuri

    Vacanța începe din momentul în care ai pus mâna pe geanta de voiaj, iar de acest lucru trebuie să se țină cont începând cu nevoia de confort din timpul transportului până la destinație. Atunci când îți organizezi concediul cu luni înainte de data plecării, ai posibilitatea alegerii celor mai bune locuri, începând cu așezarea în avion. Nu doar că vei putea să selectezi locul acela minune, cu spațiu extra pentru picioare, ca să nu te mai deranjeze senzația de amorțeală, dar la hotelul tău preferat vei putea opta pentru cea mai bună priveliște, pentru că acea cameră va fi disponibilă pentru rezervare. Așa că poți să spui adio zborurilor sâcâitoare, care se lasă cu picioare obosite, și cazărilor în camere cu vedere la un zid de cărămidă.

Poți plănui în detaliu concediul

    Dacă aplici formula de early booking, iar aspectele administrative ale vacanței tale vor fi rezolvate din timp, vei putea să planifici detaliile timpului pe care îl ai la dispoziție pentru activitățile turistice. Asta înseamnă că nu vei merge la muzeul de istorie în ziua în care este închis pentru curățenie, sau la restaurantul în care s-a ținut un festival al fructelor de mare, dar care s-a încheiat cu o zi înainte de vizita ta. Mai mult decât atât, vei putea să faci o cercetare amănunțită a tuturor obiectivelor de pe harta turistică, pentru a stabili care sunt cele de interes pentru tine. Stabilește un program ordonat și ușor de parcurs, cu momente libere în care poți explora destinația aleasă, descoperind locuri ce nu apar în ghidurile pentru turiști, dar sunt pline de cultură locală.

    Vacanțele early booking sunt unealta călătorului organizat, pentru toate avantajele pe care le aduc bugetului și experienței în sine a călătoriei. Atunci când totul este pus la punct din timp, te poți relaxa, așteptând începerea vacanței cu o sete de aventură și distracție neîntreruptă de griji ce au de-a face cu hotelul, autocarul sau biletul de avion. Și am lăsat cel mai bun motiv pentru a merge într-o astfel de vacanță pentru final – poți beneficia de una din ofertele de credite online existente pentru a o plăti. Datorită schemelor de rambursare și fără să dai o lovitură grea economiilor tale, vei putea să achiți valoarea solicitată într-un timp scurt și fără bătăi de cap. Așa că nu mai aștepta și rezervă-ți vacanța mult visată!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/adult-book-business-cactus-297755/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare