; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiling young woman uses laptop for earning money in Internet. Charming brunette works online, sits with crossed legs on floor. Lady wears casual white sweater, jeans and comfortable maroon boots.

(P) 3 motive pentru care să-ți cumperi ghete de damă din piele

12 January 2021

 

Încălțămintea este un element cheie din orice ținută, indiferent de sezon și de stilul abordat. Mai mult, ea este un factor important și în ceea ce privește confortul tău zilnic. Așadar, ar trebui să alegi încălțări care să îmbine utilul cu plăcutul și care să asigure, pe lângă un look de succes, și comoditate maximă. 

Majoritatea femeilor consideră că o pereche de ghete dama piele nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui. Acest lucru nici că poate să fie mai adevărat. Încălțămintea din piele naturală are un aspect mai prețios față de cea realizată din material sintetic și, mai mult, asigură un confort sporit. 

Din fericire, în ziua de astăzi, ghetele din piele se pot găsi în diferite stiluri, potrivite oricărui gust. Numeroase magazine online propun design-uri moderne pentru încălțămintea din piele de toamnă-iarnă. Cu toate acestea, nu ar trebui să te intereseze doar modelul, ci și cât de practice sunt respectivele încălțări.

Pielea naturală, în general, are anumite calități care o separă de alte materiale. Iată, așadar, câteva dintre motivele pentru care ar trebui să mergi pe varianta unor ghete de damă din piele!

Durabilitate și confort

Durabilitatea este, fără îndoială, cel mai important avantaj al încălțărilor din piele. În primul rând, pielea naturală este un material de calitate superioară, extrem de rezistent la toate condițiile meteo de afară. 

În plus, aceasta permite picioarelor să respire, lucru care ajută extrem de mult la prevenirea mirosurilor nedorite. Spre deosebire de pielea naturală, cea sintetică nu deține acest avantaj. Încălțările din piele sintetică tind să lase piciorul să transpire și, astfel, apar mirosurile neplăcute. 

Potrivire perfectă și stil pe măsură

Fără doar și poate, o pereche de ghete de damă din piele din magazinul online Capricia.ro îți permite să arăți mereu ca scoasă din cutie. De fapt, purtarea oricărui stil de pantof din piele are acest efect asupra ținutelor tale. Pur și simplu, se poate observa cu ochiul liber când încălțările pe care le porți sunt de calitate sau nu. 

Nu doar că vei fi la modă, dar te vei simți și extrem de confortabil. De ce? Pentru că încălțămintea din piele naturală se mulează, după câteva purtări, pe forma picioarelor tale. De aceea, este de înțeles că te vei simți extrem de bine în ghetele tale.

ghete dama piele

Ușor de întreținut și o soluție de viitor

Din fericire, este simplu să-ți întreții perechea favorită de ghete de damă din piele. Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a-ți păstra pantofii intacți pentru o perioadă lungă de timp, asigură-te că-i cureți periodic. Pentru acest lucru, nu ai nevoie decât de o cârpă umedă sau de un produs special pentru curățarea pielii naturale, atunci când încălțămintea ta este foarte murdară.

Există numeroase produse uzuale pe care le poți găsi în propria casă, extrem de utile în curățarea încălțărilor din piele. Însă, este posibil ca acestea să nu funcționeze la fel pentru fiecare tip de ghete damă piele, motiv pentru care ar fi bine să testezi mai întâi într-o zonă discretă. În orice caz, vei descoperi rapid cât de ușor se curăță ele, de fapt. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare