; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Imprimante sh (1)

(P) 3 motive pentru care să închiriezi o imprimantă în loc să o cumperi

20 July 2021

Dacă ți-ai deschis o afacere de curând sau pur și simplu ai deja o afacere și fluxul de printare este unul constant, atunci ai nevoie de o imprimantă. Nu este fezabil ca pentru fiecare contract pe care il ai cu furnizorii, clienții, angajații sau cu instituțiile statului, să mergi la un centru de copiere de fiecare dată. Se consumă nu doar timp dar și foarte mulți bani. Orice antreprenor cunoaște regula optimizării. Acolo unde se pot face economii, este important să fie făcute.

Dar dacă deja am stabilit că o imprimantă este vitală pentru o afacere, intervine intrebarea despre a cumpăra versus a inchiria una. Am analizat putin situatia și iti aducem cel putin trei motive pentru care să inchiriezi o imprimanta Konica Minolta bizhub c257i în loc să o cumperi.

  • Vei economisi bani. Este mai avantajos din punct de vedere financiar să inchiriezi un astfel de echipament decât să-l cumperi. Mai mult decat atât, dacă este închiriat, pe măsură ce nevoile companiei se schimbă automat fluxul de printare și copiere este mai mare. Te poți orienta spre un nou pachet de închiriere care să se potrivească noilor nevoi. Pe termen lung, soluția cu siguranță va reduce din consturi iar bugetul va putea fi investit în alte segmente ale activității. 
  • Ai parte de sfaturi avizate și de garanție. Dacă consideri că poți achizitiona și singur o imprimantă, cu siguranță asa este. Dar imprimantele din comerț, pe care le vei găsi la magazinele de electrocasnice nu pot garanta că sunt potrivite cu nevoile tale. Astfel, firmele specializate oferă  o mică analiză cu privire la care este fluxul de printare și copiere, câți utlizatori au nevoie să folosească imprimantă  etc. Poți apela la cei de la Ecopier pentru soluții profesionale de inchiriere copiatoare.

Este importantă și viteza de printare. În funcție de flux sau dacă sunt necesare mai mult printări alb-negru să mai mult printări colore,             viteza de printare diferă. Modelul de imprimantă  influențează de asemenea timpul de așteptare per pagină. Mai mult decât atât, deși               imprimantele sunt second hand, firma furnizoare oferă o garanție. De obicei acesta este pe 6 luni și pe un anumit volum de pagini,                    câteva zeci de mii de pagini.

  • Ai posibilitatea de a schimba modelul de imprimantă și abonamentul. Dacă doar închiriezi un aparat de printat și copiat, nu trebuie să stai cu grijă că dacă  ai nevoie de o imprimantă  mai mare sau mai performantă, va trebui să investești din nou, pe lângă copiatorul pe care îl ai deja. Împrimanta și abonamentul pot fi adaptate la noile cerinte. De asemenea, în cazul in care se defectează, firma furnizoare va oferi asistență tehnică. Iar dacă durează mai mult de 48 de ore să fie reparată, imprimanta va fi inlocuită cu alta și livrată la sediul tău. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare