; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozzy Osbourne îl vrea pe Johnny Depp

04 February 2010

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a declarat că i-ar plăcea ca autobiografia sa, I am Ozzy', să fie ecranizată, iar Johnny Depp să fie cel care îl personifică pe marile ecrane.

Ozzy Osbourne (61 de ani) vrea ca viaţa lui să fie subiectul unei pelicule. De aceea doreşte să ecranizeze autobiografia I am Ozzy' (lansată în octombrie anul trecut), iar Johnny Depp (46 de ani) să interpreteze rolul principal. M-am gândit la Johnny Depp pentru că este unul dintre puţinii actori care cunosc rock&roll-ul şi pentru că care are un accent britanic foarte bun', a declarat Osbourne pentru The New York Post'.

În cartea sa, Ozzy povesteşte cum a ajuns dintr-un muncitor la o fabrică din Birmingham un star heavy-metal multi-milionar. De asemenea, vorbeşte despre depedenţa de droguri şi alcool şi despre relaţia haotică cu soţia lui, Sharon, şi cu cei trei copii, Aimee, Kelly şi Jack.

Pâna una alta, Johnny Depp poate fi văzut pe marile ecrane din România în filmul Dr. Parnassus' alături de Jude Law, Christopher Plummer, Colin Farrell şi regretatul Heath Ledger. Din 5 martie, Depp apare în pelicula lui Tim Burton, Alice în Ţara Minunilor'. Burton şi Depp au mai colaborat la Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street' (2007).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare