; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozzy cântă pe 2 octombrie la Bucureşti

01 October 2010

Fondatorul celei mai influente trupe de heavy-metal din istorie, Black Sabbath, va susţine mâine un concert la Bucureşti, la Zone Arena, începând de la ora 21.00. Show-ul face parte din turneul mondial pentru promovarea Scream', cel mai nou album al faimosului Prinţ al întunericului', lansat pe 15 iunie. În deschidere vor cânta trupele Coma şi Lună Amară, alese de postul de radio City FM.


.

Foto: Nova Music. Ozzy Osbourne a contribuit esenţial la evoluţia unor stiluri ca heavy-metal şi hard rock, în perioada petrecută ca vocalist al legendarei Black Sabbath.

Foto: Nova Music. Ozzy Osbourne a contribuit esenţial la evoluţia unor stiluri ca heavy-metal şi hard rock, în perioada petrecută ca vocalist al legendarei Black Sabbath.

Potrivit organizatorilor de la Fun Time Production, în ziua evenimentului studenţii vor putea achiziționa bilete din categoria Normal Circle cu 50% reducere.

Pentru a beneficia de reducerea de preţ, elevii şi studenţii trebuie să prezinte un act de identitate împreună cu legitimaţia de student sau carnetul de elev. Preţul biletelor e cuprins între 150 şi 500 de lei, în funcţie de apropierea de scenă.

Tichetele încă nu au fost epuizate şi se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librăriile Humanitas, dar şi online, pe www.eventim.ro. Porţile se vor deschide la ora 17.00.
.

O legendă vie

Osbourne s-a impus ca unul dintre cei mai importanţi vocalişti din istoria rock-ului în anii 70, ca lider al Black Sabbath, alături de care a cântat până în 1979. De-a lungul anilor, trupa de heavy-metal a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Ozzy s-a lansat apoi într-o lungă şi productivă carieră solo, pe parcursul căreia a lansat 11 albume, cu tot cu recent lansatul Scream'. Rocker-ul englez a vândut peste 27 de milioane de discuri numai în America.

Coloratul personaj e faimos şi printre amatorii de reality-show-uri: între 2002 şi 2005, peripeţiile sale şi ale familiei sale au fost imortalizate în emisiunea The Osbournes', difuzată de MTV.

Potrivit producătorilor de la City FM, Ozzy a insistat să cânte două ore la Bucureşti, în loc de o oră şi jumătate cât era programat iniţial, deoarece se află la prima sa vizită în ţara noastră şi vrea ca fanii să se bucure de cât mai multe dintre piesele sale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare