; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Özlem Yılmaz: „Eda va trece prin multe obstacole”

25 October 2011

La doar 25 de ani, actriţa Özlem Yılmaz a devenit cunoscută în afara Turciei cu rolul protagonistei din serialul „Inima nu respectă reguli, difuzat lunea şi marţea de Kanal D. Actriţa ne-a dezvăluit că nu şi-ar dori niciodată să fie în pielea personajului ei, Eda, care trăieşte o poveste de dragoste cu soţul surorii sale, Harun.

Cum ai fost aleasă pentru rolul din „Inima nu respectă reguli'?

În primul rând, aş vrea să vă spun că sunt foarte fericită că acest serial este difuzat în România. Este primul meu proiect care a trecut graniţele ţării şi acest lucru mă bucură foarte mult. Nu, nu am participat la nici un casting, pentru că nu a fost nevoie. Echipa de producţie a avut ocazia să mă vadă şi în alte seriale, aşa că a considerat că sunt persoana potrivită. Mă bucur că m-au ales.

Cum au decurs filmările? Ţi-a fost greu să interpretezi personajul?

Eu sunt o persoană mai emotivă şi datorită acestui lucru mi-a plăcut foarte mult proiectul, m-a uns la inimă. Nu pot să spun că mi-a fost uşor să interpretez personajul Eda, dar a fost o provocare pe care, zic eu, am onorat-o cu brio. Personajul meu suferea foarte mult şi recunosc că uneori mă străduiam să transmit acea stare pe ecran. Lucram foarte mult înainte de filmări ca totul să iasă bine.

Există asemănări între tine şi personajul pe care l-ai interpretat?

Eda se află într-o situaţie în care, sincer, nu mi-aş dori niciodată să fiu. Chiar nu ştiu cum aş gestiona o astfel de situaţie, însă sunt sigură că aş înţelege toate personajele implicate şi ştiu că fiecare are dreptate în felul său. Revenind la asemănările dintre mine şi Eda, cred că amândouă sunt mai emotive, mai copilăroase, la fel de frumoase. (râde) Între noi există o chimie, cred că dacă nu ar fi existat, n-aş fi interpretat rolul atât de bine.

Un mesaj pentru telespectatorii din România…

Le mulţumesc că ne urmăresc, am auzit că serialul are succes şi în România. Îi sfătuiesc să rămână în continuare alături de noi, deoarece vor fi multe răsturnări de situaţie; povestea de dragoste dintre Harun şi Eda va trece prin multe obstacole şi vor avea ocazia la sfârşit să vadă dacă va învinge sau nu dragostea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare