Homepage  / Vedete străine

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul, despre „Inelul cu safir”. „Există o dragoste foarte reală în acest serial”

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul, despre „Inelul cu safir”. „Există o dragoste foarte reală în acest serial”
8

de Redactia Tvmania

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul sunt protagoniștii din serialul turcesc „Inelul cu safir” (în original “Safir”), difuzat la Happy Channel. Cei doi au o relație și în viața reală, iar ședința foto pe care au realizat-o pentru o revistă importantă din Turcia i-a surprins plăcut pe fani. Iată ce au declarat Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul despre semnificația serialului „Safir” pentru ei. 

„Inelul cu safir”, serial important pentru Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul 

La postul Happy Channel a început, pe 2 septembrie, serialul turcesc “Inelul cu safir” (în original “Safir”), care îi are în rolurile principale pe Ilhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül. Povestea serialului se învârte în jurul familiei Gülsoy, una dintre cele mai importante familii din regiunea Cappadocia, care se reunește atunci când Ateş (Ilhan Sen), cel mai mare fiu, revine din Statele Unite ale Americii la cererea mamei sale bolnave. 

Pe lângă relația amoroasă din serial, Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul se iubesc și în viața reală. Acum câteva luni, cei doi au apărut pe coperta unei reviste importante din Turcia, unde au vorbit despre iubire și despre faptul că „Inelul cu safir” va rămâne de o importanță majoră în viața lor, atât pe plan profesional cât și personal. 

Există o dragostea foarte reală în acest serial”, au spus actorii, arată sabah.com.tr. Dacă Ozge Yagiz consideră că “dragostea este ca un parc de distracții, un tărâm magic ce te înconjoară cu viață, culoare și energie în fiecare moment”, Burak Berkay Akgul crede că “dragostea este un sentiment unic. În timp, va conține toate emoțiile și e important să le întâlnești în această viață”, potrivit tvhappy.ro. 

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul, relație amoroasă în viața reală

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul s-au îndrăgostit la filmările pentru „Inelul cu safir”. Ozge Yagiz a format un cuplu cu Gokberk Demirci, partenerul său de platou din serialul „Jurământul”. Cei doi s-au despărțit definitiv anul acesta. În luna iulie, paparazzi din Turcia, au surprins-o pe Özge sărutându-se pasional într-o vacanță la Bodrum cu nimeni altul decât Burak Berkay Akgül, colegul ei din serialul „Inelul cu safir”, semn că cei doi nu-și mai pot ascunde povestea de iubire începută pe platourile de filmare. 

Ozge Yagiz și Burak Berkay Akgul, relație amoroasă în viața reală (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe de altă parte, Burak Berkay Akgul a pus punct anul acesta relației cu actrița Hira Koyuncuoğlu, alături de care a apărut în “Maria si Mustafa”.

Despărțirea celor doi s-ar fi produs, scriu tabloidele turcești, din cauza faptului că Burak s-a îndrăgostit nebunește de Özge atunci când a început să filmeze pentru “Safir”. Mai mult, conform milliyet.com.tr, la rândul ei Özge a terminat-o anul acesta cu Gökberk Demirci în același timp cu Burak.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton