Homepage  / Seriale turceşti

Özge Özpirinçci începe filmările la un nou serial. Ce știm despre proiectul actriței din „Femeie în înfruntarea destinului”

Özge Özpirinçci începe filmările la un nou serial. Ce știm despre proiectul actriței din „Femeie în înfruntarea destinului”

de Vasilica Rogozanu,

Actrița turcă Özge Özpirinçci (37 de ani) va începe curând filmările la un nou serial. Actrița a fost eroina producției „Femeie în înfruntarea destinului” („Kadin”), serial cu trei sezoane, care a avut mare succes la turci și care a fost difuzat la noi de Happy Channel. Ozge revine după o perioadă în care lucrurile nu au mers tocmai strălucit în cariera ei.

Özge Özpirinçci a vut o perioadă cu multe dezamăgiri

După finalul de la „Femeie în înfruntarea destinului”, Ozge a jucat în serialul „Nume de cod: S-245”, alături de Kivanc Tatlitug, care îi este bun prieten și cu care familia ei are relații strânse. Serialul care spune povestea unor cercetători care încearcă să salveze Pământul lovit de dezastru, de pe fundul unui submarin, nu a avut totuși succesul scontat.

În serialul Netflix „Nume de cod: S-245”, Ozce Ozpirrinci și bunul ei prieten, Kivanc Tatlitug. Foto: Netflix

Apoi, numele lui Özge Özpirinçci a fost din nou vehiculat atunci când a fost anunțat serialul „Aile”, în care urma să joace din nou cu Kivanc Tatlitug. Pe ultima sută de metri, Ozce a fost înlocuită din producție cu frumoasa Serenay Sarikaya (31 de ani), pe care producătorii au văzut-o mai potrivită pentru rol.

Özge Özpirinçci și-a concentrat atenția pe viața de familie, mai ales că are o fetiță de aproape doi ani, Mercan, din căsătoria cu actorul Burak Yamantürk (37 de ani), cu care s-a căsătorit în septembrie 2018, după o relație de opt ani.

Filmările la noul proiect încep la jumătatea lunii octombrie

După o perioadă profesională mai ghinionistă, Özge Özpirinçci are mari speranțe cu noul ei proiect, serialul „The Scent of the Chest”, produs de Show TV. Filmările la acest serial vor începe la jumătatea lui octombrie, iar Ozge o va interpreta pe Karsu, o tânără femeie care își caută mama.

Pe contul ei de Instagram, actrița Özge Özpirinçci a declarat că e încântată de noul proiect și că a fost sedusă de scenariul poveștii. Ea s-a mai confesat fanilor că nu se aștepta să joace alături de o distribuție atât de închegată, din care mai fac parte actorii Necip Memili („Legea familiei”), Demet Akbag („Agenția de talente și sentimente”) și Metin Akdulger („Yaman”, „Kosem”).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton