; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan deniz

Özcan Deniz, „Trandafirul negru”, va fi tată?

22 September 2017

Fanii actorului Özcan Deniz (45 de ani) sunt în delir de când două dintre cel mai citite site-uri turceşti, hurriyet.com.tr. şi posta.com.tr., au anunţat că acesta va deveni tată. Mai tânăra sa iubită, Feyza Aktan (25 de ani), ar fi însărcinată în două luni. De asemenea, posta.com.tr. anunţă şi faptul că cei doi, care sunt împreună de un an, urmează să se căsătorească luna viitoare.

 

Özcan Deniz este una dintre vedetele postului Star TV, alături de Kadir Doğulu, Tolga Sarıtaş, Burak Özçivit, Seçkin Özdemir, Barış Arduç, Can Yaman, Serkan Çayoğlu şi Berk Hakman. Aceşti îndrăgiţi actori pot fi văzuţi în filmuleţul care promovează grila de toamnă-iarnă a postului turcesc. De altfel, sezonul doi al serialului „Istanbullu Gelin' („Mireasa din Istanbul'), în care Özcan face pereche cu Asli Enver, are premiera în Turcia astăzi, 22 septembrie, la Star TV. Mai mult, din 8 decembrie, actorul vrea să cucerească şi box-office-ul turcesc. Thriller-ul „Öteki Taraf', în care joacă alături de Meryem Uzerli şi Aslı Enver, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului în Turcia.

Pe micile noastre ecarne, pe Özcan Deniz l-aţi văzut în „Ziua în care mi s-a scris destinul', „Trandafirul negru' (în prezent redifuzat de Pro 2), „O poveste de dragoste', „Havin – două vieţi, o dragoste'.

Vedeţi aici trailer-ul de promovare a postului Star TV:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare