; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan deniz

Özcan Deniz, surpriză de zile mari pentru fanii săi! Actorul a produs un serial chiar la el acasă

12 June 2020

Özcan Deniz, protagonistul serialului „Mireasa din Istanbul’, nu se plictisește deloc în carantină. Aflat în casa lui din Istanbul alături de fosta viitoare soție, Feyza Aktan, și de fiul lor, Kuzey, care în mai face 2 ani, Özcan s-a decis să regizeze un film, în care protagoniștii sunt membrii familiei sale. 

Într-un story pe Instagram actorul în vârstă de 47 de ani a confirmat acest lucru: „Da e adevărat, că fac un film acasă. Așa se întâmplă dacă închizi un regizor în casă’. Totodată el a zis că va fi o „peliculă de impact’, care va conține „dramă, ficțiune și suspans’ și că va putea fi văzută în cinematografele turcești odată ce pandemia se va încheia. 

Se pare însă că planurile inițiale s-au schimbat, actorul turc dezvăluind în cadrul unui interviu pe Instagram că ceea ce inițial era pregătită a fi peliculă s-a transformat într-un serial care va avea 4 episoade și va purta numele „Sincron'.  

Özcan a mai experimentat meseria de regizor și în 2017, când a realizat thrillerul „Öteki Taraf’, în care a și jucat alături de două actrițe foarte cunoscute, Meryem Uzerli și Asli Enver. Filmul „Öteki Taraf’ poate fi văzut în prezent și pe Netflix. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare