; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deniz

Özcan Deniz s-a însurat cu aleasa inimii sale, Feyza Aktan

16 March 2018

Özcan Deniz (45 de ani), protagonistul serialului „Mireasa din Istanbul', şi mai tânăra sa iubită, bloggeriţa Feyza Aktan (25 de ani), s-au căsătorit pe 8 martie, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Istanbul. Ziariştii prezenţi în faţa reşedinţei lui Özcan, unde a avut loc petrecerea, au aşteptat până când actorul şi proaspăta sa soţie au ieşit pe terasă să le facă cu mâna.

Pozele cu cei doi au fost publicate de mai multe site-uri turceşti, printre care şi sozcu.com.tr. Însărcinată în ultimul trimestru cu un băieţel, Feyza a ales să poarte o rochie neagră, şi nu una clasică de mireasă, semn că ea şi Özcan nu au fost interesaţi să păstreze tradiţiile. Özcan nu se află la primul mariaj, el a mai fost căsătorit 1991 până în 2000 cu o cântăreaţă, Handan Deniz.

În toamna anului trecut, Özcan spunea, într-un interviu acordat revistei „TV Satelit', că îşi doreşte să se căsătorească la Paris. Acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că a fost ocupat cu filmările la „Mireasa din Istanbul', cu promovarea filmului „Öteki Taraf', dar şi pentru că Feyza este însărcinată.

„Ne dorim foarte mult să facem nunta la Paris, dar pentru că eu am avut nişte probleme de sănătate – ţin să menţionez că nu este ceva grav – încă nu ştiu dacă voi face faţă zborului cu avionul. Cel mai probabil nunta va avea loc în luna decembrie, dar suntem condiţionaţi şi de sfatul medicului viitoarei mele soţii întrucât este însărcinată şi trebuie să avem acordul lui dacă poate zbura cu avionul', spunea actorul la vremea aceea.

Özcan este foarte entuziasmat că va deveni anul acesta tată pentru prima oară. „Întotdeauna m-am imaginat tată de fată. M-a luat prin surprindere vestea că vom avea băiat, dar sunt extrem de fericit şi nu pot să-mi doresc decât să fie sănătos. Trăiesc sub impresia acestei veşti. În primele zile, parcă eram un tânăr îndrăgostit de 20 de ani. De fapt, tot timpul sunt îndrăgostit, dar acum traiesc un intens sentiment de gratitudine pentru că femeia pe care o iubesc îmi oferă un copil', a declarat el, citat de Kanal D.

La noi, primul sezon al serialului „Mireasa din Istanbul', cu Özcan Deniz şi Asli Enver în rolurile principale, a fost difuzat de Kanal D anul trecut. Cel de-al doilea este transmis în prezent în Turcia de Star TV şi cu siguranţă va ajunge şi pe micile noastre ecrane. Până atunci, îl puteţi vedea pe Özcan la postul Pro 2 în „Trandafirul negru' („Karagül').

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare