; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Özcan Deniz, plătit cu o sumă record pentru următorul lui serial. Cine îi va fi parteneră

Özcan Deniz, plătit cu o sumă record pentru următorul lui serial. Cine îi va fi parteneră

05 August 2020

După o perioadă mai lungă în care viața de familie a trecut în prim-plan, actorul din „Mireasa din Istanbul' se pregătește că revină cu un superproiect la toamnă, un serial de dragoste.

„Mireasa din Istanbul', cel mai recent serial în care a jucat actorul turc Özcan Deniz (48 de ani), s-a terminat în mai 2019, după trei sezoane în care a cucerit publicul din țara natală (dar și din România, când l-a difuzat Kanal D). Realizarea serialului s-a suprapus cu mai multe evenimente importante din viața artistului: s-a însurat cu aleasa inimii sale, a devenit tatăl unui băiețel (în primăvara lui 2018), dar a și divorțat, după doar un an, în 2019. Anul acesta, carantina pare să fi schimbat în bine relațiile dintre Özcan și fosta lui soție: toată familia a stat în izolare împreună, în casa actorului din Istanbul.

Cu viața de familie mai liniștită, Özcan Deniz poate iar să se dedice vieții profesionale: presa turcă scrie că a primit o sumă record, 5 milioane de lire turcești, pentru următorul serial în care va fi implicat, o poveste de dragoste ce va fi difuzată din toamnă la postul Star TV, „Seni Çok Bekledim'. Explicația pentru suma de bani este următoarea: Özcan Deniz, care va juca în serial, va fi și scenarist al proiectului, pe care îl va realiza, în plus, prin casa proprie de producție.

În momentul de față nu se știu detalii despre poveste, distribuția începe să fie completată, iar pentru rolul partenerei lui Özcan Deniz, scrie presa turcă, s-ar duce negocieri cu actrița Irem Helvacıoğlu, care și-a câștigat numeroși fani după rolul principal în serialul de succes „Lacrimi la Marea Neagră'. 

Irem Helvacıoğlu

Irem Helvacıoğlu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare