; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan Deniz

Özcan Deniz: „Nu cred în succesul care vine peste noapte”

08 November 2017

Începând de azi, 8 noiembrie, telespectatorii se vor reîntâlni cu unul dintre cei mai talentaţi actori ai Turciei, Özcan Deniz, în serialul „Mireasa din Istanbul', care va fi difuzat de Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

 

Acesta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din producţii precum „Ziua in care mi s-a scris destinul' şi „Havin: două vieţi, o dragoste', difuzate tot de Kanal D. Actor, cântăreţ, scenarist, producător şi regizor, Özcan Deniz este unul dintre cei mai influenţi artişti din Turcia. Însă în spatele unui palmares cu zeci de roluri şi albume muzicale există o poveste demnă de un scenariu hollywoodian.

Actorul turc şi-a construit încă din adolescenţă o carieră solidă şi nimic nu a fost prea dificil în a-şi urma visul de a deveni un artist complet. A renunţat la şcoală la 13 ani pentru a urma o carieră muzicală. Primul concert l-a susţinut la vârsta de 15 ani, ceea ce i-a permis să-şi ajute familia, dupa care au urmat altele în Franţa, Rusia şi Germania. Şi-a făcut debutul în industria cinematografică la sfârşitul anilor ’90.

„Nu cred în succesul care vine peste noapte. În spatele unei cariere solide, indiferent de domeniu, este nevoie de multă muncă. În cazul unei cariere artistice, pe lângă munca, trebuie să pui şi mult suflet. Nu îmi pot imagina viaţa fără scena, fără platourile de filmare, fără public', a declarat Özcan, care va deveni pentru prima oară tată peste câteva luni.

Serialul „Mireasa din Istanbul', în care Özcan interpretează un rol excepţional, se concentrează în jurul unei incredibile poveşti de dragoste între doi oameni diferiţi ca statut social, şi care, aparent, nu au nicio şansă de a fi împreună. Sureyya (Asli Enver) este o frumoasa tânără, proaspăt absolventă de Conservator, care încearcă să îşi facă debutul în tumultuoasa industrie muzicală. În viaţa ei apare un bogat om de afaceri pe nume Faruk Boran (Özcan Deniz). Iubirea dintre cei doi va trece prin mari încercări.

„M-a captivat această poveste din clipa în care am primit scenariul. Am retrăit emoţiile începuturilor mele în domeniul muzical', a mai mai spus Özcan, citat de Kanal D.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare