Homepage  / Vedete româneşti

Ozana Barabancea, schimbările majore pe care le-a făcut ca să slăbească. La ce a renunțat jurata de la Te cunosc de undeva!

Ozana Barabancea, schimbările majore pe care le-a făcut ca să slăbească. La ce a renunțat jurata de la Te cunosc de undeva!
7

de Roxana Mirea,

Ozana Barabancea a luat o nouă decizie în ceea ce privește regimul ei alimentar. Jurata de la „Te cunosc de undeva!”, emisiune difuzată de Antena 1, vrea neapărat să slăbească. Ce eforturi face artista pentru a se simți cu adevărat bine în propria-i piele.

Ozana Barabancea, sacrificiile pe care le face ca să slăbească

În urmă cu cinci ani, Ozana Barabancea a trecut prin prima operație de micșorare a stomacului. După pandemie, jurata de la Antena 1 a început să se îngrașe la loc. Totul s-a petrecut în timp ce erau în vigoare mai multe restricții și a stat mai mult acasă. Atunci, ea s-a dus din nou la medic și a trecut printr-o nouă operație.

Acum, Ozana Barabancea este motivată să slăbească câteva kilograme, motiv pentru care a luat o decizie importantă cu privire la regimul ei alimentar. În urmă cu puțin timp, a anunțat că a renunțat la zahăr și alte alimente pe bază de gluten, iar acest lucru contribuie semnificativ atât la sănătatea ei, cât și la siluetă. Cântăreața se pregătește să filmeze un videoclip pentru o nouă melodie patriotică, „Sfânt rămâi Ștefan cel Mare”, și vrea să arate cât mai bine. Pe lângă zahăr și făină, ea a renunțat și la cafea.

Am luat această decizie pentru că mă pregătesc să plec la Putna și să filmez un videoclip al ultimei mele piese patriotice și am zis să am și eu o imagine armonioasă. Da, cafeaua și făina (n.r. a renunțat). Da (n.r. compensează și cu sport). Am faze când slăbesc și faze când nu îmi pasă. Ei, de data asta îmi pasă”, a declarat Ozana Barabancea la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

de-ce-vrea-ozana-barabancea-sa-slabeasca-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ozana Barabancea, despre iubita fiului ei

Ozana Barabancea a declarat că fiul ei este un tânăr liniștit, care se pregătește să își dea licența. În plus, tot jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că Andrew are o iubită, iar relația lor datează de patru ani.

Are iubită de 4 ani de zile. Să știi că este un tip care știe să spună nu. Este un tip care nu aleargă după cai verzi pe pereți. Este student în anul 4, trebuie să își dea licența. Când o să fie pe barba lui, atunci poate, dar nu cred, nu are asta în educația lui, niciodată nu a fost un vânător. A fost un tip în banca lui”, a declarat Ozana Barabancea pentru ego.ro.

Ozana Barabancea are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei fiului ei și speră că tânăra va deveni nora ei.

Sunt foarte bună, am cea mai minunată noră. Sper să fie noră, Doamne Ajută! Suntem în post și rugăciunile sunt auzite! O iubesc enorm. Sunt de 4, 5 ani împreună. E o fată cuminte, frumoasă, deșteaptă, de casă! Sunt norocoasă. Da. (n.r. a fost prima iubită pe care i-a prezentat-o) Suntem o familie de oameni cuminți”, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton