Homepage  / Vedete româneşti

Ozana Barabancea, primele declarații după ce s-a retras la mănăstire. Cum a petrecut Revelionul la biserică

Ozana Barabancea, primele declarații după ce s-a retras la mănăstire. Cum a petrecut Revelionul la biserică
15

de Roxana Mirea,

Ozana Barabancea a petrecut Revelionul departe de familia ei. Celebra cântăreață și jurată în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 s-a retras la o mănăstire din nordul Moldovei, în Piatra Neamț.

Ozana Barabancea a făcut Revelionul la mănăstire 

Ozana Barabancea a petrecut Revelionul într-un mod atipic. Vedeta nu a urcat pe scenă, așa cum obișnuiesc să facă artiștii, ci s-a retras la o mănăstire din nordul Moldovei, în Piatra Neamț. În noaptea dintre ani s-a aflat în biserică, Ozana Barabancea s-a aflat în biserică, unde a asistat la slujbă. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a fost singură la mănăstire, fără copiii ei sau rude apropiate. 

„Nici nu poate să fie numit Revelion. Trecerea dintre ani am petrecut-o la o mănăstire, trei zile și a fost foarte frumos. Foarte puternic. M-am încărcat și mi-am luat doza de credință pentru încă trei luni. Se face slujbă și este foarte frumos. Este o mănăstire undeva în nordul Moldovei, în Piatra Neamț, ascunsă în munți. Am fost singură”, a declarat Ozana Brabancea, la Star Matinal, potrivit spynews.ro. 

de-ce-vrea-ozana-barabancea-sa-slabeasca-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ozana Barabancea a primit propunerea de a cânta la mănăstire, de la părintele stareț. Aceasta a fost extrem de emoționată, așa că a organizat un moment artistic pentru persoanele de la mănăstire.  

„Am cântat pe 1 ianuarie. M-a pus părintele strareț să cânt, nu m-am așteptat. Am cântat piesele patriotice, am cântat despre Eminescu, am cângtat smerenia, piesa mea, și am mai cântat despre Ștefan cel Mare”, a declarat ea. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton