; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea recită poezie pentru prima dată pe o scenă

08 December 2014

Astăzi e ziua mea' este spectacolul de muzică și poezie pe care Ozana Barabancea îl va susține marți, 9 decembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Elisabeta. Cu acest prilej, artista pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fecare seară de sâmbătă, în postura de jurat al show-ului Te cunosc de undeva!', va recita poezii în public, pentru prima oară.

Ozana Barabancea

Astăzi e ziua mea' este povestea colaborării dintre artista de folclor Nicoleta Voicu și Ozana Barabancea Amândouă iubesc cuvântul și astfel s-a născut acest CD de poezie în lectura Ozanei Barabancea.

Este pentru prima oară când recit poezie pe o scenă. M-am îndrăgostit de slovele Nicoletei din prima clipă și mi-am dorit să-i recit poeziile. Pe Nicoleta Voicu am cunoscut-o acum șase luni, la un festival de film istoric de la Râșnov. Și ne-am plăcut din prima', povestește Ozana.

Artista este încântată de faptul că va recita poezie pentru că, spune ea, iubește poezia de când se știe, poeții săi preferați fiind Ion Minulescu, Lucian Blaga și Marin Sorescu. Cu ocazia acestui spectacol, Ozana Barabancea și cei mai talentați elevi ai săi vor susține și un concert de colinde.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare