Homepage  / Televiziune

Ozana Barabancea, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Cum este să fii colegă cu fiul tău la Conservator?”

Ozana Barabancea, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Cum este să fii colegă cu fiul tău la Conservator?”
3

de Andra Stana,

Ozana Barabancea, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, este invitata lui Denise Rifai în ediția de duminică, 15 septembrie, a emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D.

Cu o carieră muzicală de peste trei decenii, Ozana Barabancea este mezzo-soprană în Corul Operei Naționale București și, în 2015, a dirijat prima orchestră formată exclusiv din femei.

Ozana Barabancea, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” – 15 septembrie 2024  

Artista este un muzician complex, care a demonstrat că poate trece cu ușurință de la operă la musical, jazz și chiar muzică patriotică. Televiziunea i-a adus cu adevarat faima, iar publicul o va descoperi acum într-o ipostază nouă, în care răspunde celor mai provocatoare întrebări adresate de Denise Rifai. Prin intermediul emisiunii, telespectatorii vor afla dacă Ozana Barabancea este în armonie cu trecutul ei și cum își vede viitorul.

Ozana Barabancea la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Artista recunoaște cu sinceritate cel mai dificil moment din viața ei, într-o confesiune emoționantă. Întrebată de Denise Rifai care a fost examenul cel mai important pe care nu l-a trecut pe parcursul vietii sale, artista a oferit un răspuns cât se poate de tranșant. 

„Căsnicia mea. Pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul”, a raspuns aceasta.  

La ce întrebări va răspunde Ozana Barabancea

„Cum este să fii colegă cu fiul tău la Conservator?”, „De ce ati fost dată afară?”, „Vă mai puneti lipitori pe față?”, „V-a înșelat sotul cu cea mai bună prietenă?”, „A reusit cineva sa va închidă gura?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ozanei Barabancea în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton