Homepage  / Vedete româneşti

Ozana Barabancea a dezvăluit de ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „A fost o lovitură dureroasă”

Ozana Barabancea a dezvăluit de ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „A fost o lovitură dureroasă”
14

de Cristina Țapu,

Soprana Ozana Barabancea a fost invitata lui Denisei Rifai în emisiunea pe care aceasta o moderază la Kanal D. Ozana și-a deschis sufletul și a vorbit despre dificultățile pe care le-a înfruntat de-a lungul timpului și despre înlăturarea sa de la pupitrul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Ozana Barabancea, detalii despre plecarea sa din juriul „Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea a fost întrebată despre motivele care au contribuit la excluderea sa din juriul „Te cunosc de undeva”. Soprana a dezvăluit faptul că nu i-au fost explicate concret factorii care au contribuit la rezilierea contractului său cu Antena 1. Această eliminare din emisiune a fost una care a rănit-o profund pe Ozana, mai ales că ea consideră că întotdeauna și-a făcut treaba cu dedicare și mult profesionalism.

„Am fost concediate trei dintre noi, din patru membri ai juriului. Am primit vestea că nu mai trebuie să ne prezentăm nici la repetiții, nici la filmări. Posibil ca schimbarea să fi avut legătură cu o dorință de reîmprospătare a imaginii juriului, dar nu mi s-a oferit nicio justificare concretă.

Ozana Barabancea la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Nu cred că a fost o problemă de ordin financiar. S-a revenit la o formulă anterioară și, aparent, aceasta este cea considerată potrivită. Însă pentru mine a fost o lovitură dureroasă. M-am simțit întotdeauna omul potrivit la locul potrivit și știam că îmi fac treaba bine.

Nu a existat niciun motiv solid sau credibil pentru excluderea mea. Dar, în final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Despre „Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea spune că „este o școală pentru concurenți, pentru tinerii care vor să se lanseze și vor să lanseze ceva nou, și o revalidare a celor cu o carieră deja consacrată.”.

„Cum este să fii colegă cu fiul tău la Conservator?”, „De ce ati fost dată afară?”, „Vă mai puneti lipitori pe față?”, „V-a înșelat sotul cu cea mai bună prietenă?”, „A reusit cineva sa va închidă gura?” au fost doar o parte dintre întrebările la care a răspuns soprana în cadrul emisiunii menționată anterior.

Andreea Bălan nu mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, „Te cunosc de undeva!”, a început pregătirile pentru cel de-al 21-lea sezon al emisiunii de la Antena 1.

Noul sezon, care va fi difuzat în primăvara anului viitor va aduce în faţa publicului noi concurenţi născuţi pentru spectacol, dar şi noutăţi în formula de juriu.

După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!” vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare, conform propriilor declarații.

Sursă foto: Instagram – Kanal D

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton