Homepage  / Vedete româneşti

Ozana Barabancea, adevărul despre umilințele îndurate de copiii ei la facultate. „Sunt profesori care le dau în cap”

Ozana Barabancea, adevărul despre umilințele îndurate de copiii ei la facultate. „Sunt profesori care le dau în cap”
9

de Roxana Mirea,

Ozana Barabancea a dezvăluit că cei doi copii ai săi, Gloria și Andrew, au trecut printr-un adevărat calvar, la facultate. Artista spune că aceștia au fost supuși mai multor umilințe din partea profesorilor. „Sunt profesori care le dau în cap și au fost”, a mărturisit jurata de la „Te cunosc de undeva!”. 

Ozana Barabancea, despre cum copiii ei au fost umiliți la facultate 

Ozana Barabancea și-a crescut singură copiii, după divorțul de Sorin Terinte. Artista este foarte mândră de Gloria și Andrew. Andrew este membru al Uniunii Compozitorilor, iar Gloria este studentă în Anul I la pian la Universitatea Națională de Muzică. Recent, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit că cei doi copii ai săi au fost supuși mai multor umilințe din partea profesorilor la facultate. 

„Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze”, a povestit Ozana Barabancea, pentru Unica.ro. 

Ozana Barabancea, despre cum copiii ei au fost umiliți la facultate  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ozana Barabancea, colegă cu fiul ei 

Ozana Barabancea a spus că parcursul ei în muzică nu a fost „numai lapte și miere”. Artista a dat admitere de patru ori la Conservator fără succes. Apoi, ea a urmat o facultate particulară și, după ce și-a dat licența, a făcut trei mastere: dirijat coral, educație muzicală contemporană și dirijat orchestră. Ozana Barabancea a fost chiar colegă cu fiul ei.  

Viața mea în muzică nu a fost numai lapte și miere. Am întâlnit oameni care m-au umilit foarte mult. (…) La master am fost colegă cu fiul meu, el la licență, eu la master, era o chestie foarte interesantă. Vorbeam despre profesorii ăștia care umilesc. Școala smerește. Dacă iei acest examen al smereniei ai o mare satisfacție, dacă nu-l iei, ai o mare frustrare, eu le-am avut pe amândouă”, a mai povestit Ozana Barabancea. 

Fostul soț al Ozanei Barabancea, alături de fiica lor 

În 2004, Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat, dar copiii au în continuare o relație bună cu tatăl lor. După ce Gloria a fost umilită la facultate, Ozana l-a sunat pe fostul soț și i-a spus prin ce trece fiica lor, pentru ca el să poată să îi fie alături.  

Eu mi-am asumat. Acum când fiica mea a dat de greu la facultate l-am sunat pe ta-su și ieri am fost cu ea la el. Am stat vreo 5 ore împreună și a fost fericirea de pe lume. A îmbărbătat-o, a încurajat-o, a susținut-o, a empatizat cu ea. Indiferent de situație, vocea sângelui își spune cuvântul. Dacă am învățat ceva în acești ani după divorț este faptul că trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm așa cum suntem, chit că suntem la distanță. Copiii n-au nicio vină că noi suntem bolnavi la cap. Ei ne iubesc pe amândoi la fel. E adevărat că s-au obișnuit doar cu mine, dar ei se vizitează”, a mai declarat Ozana Barabancea. 

Ozana Barabancea și fostul ei soț, Sorin Terinte

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton