; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118120131_2756015494684318_3680295073486325702_n

Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus

09 September 2020

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!', Ozana Barabancea, a decis să doneze plasmă pentru a ajuta pacienții cu forme grave de COVID-19 și a împărtășit detalii despre intenția sa pe rețelele de socializare. 

Ozana Barabancea a contactat virusul în luna iunie, alături de alți colegi din emisiunea Antenei 1 printre care s-au numărat și  Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, Alina Pușcaș. Din fericire artista s-a recuperat, iar filmările emisiunii care va debuta sâmbăta aceasta la Antena 1 au fost reluate după ce toată echipa s-a recuperat și s-a aflat în afara pericolului.  

„Azi am făcut o faptă bună! Am donat plasmă! Important este că fiind sănătoasă ii pot ajuta pe semenii mei! Am fost la Centrul de transfuzii București unde am fost tratată regește! Plasma mea contează! Sângele este important! Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu! Dar din dar se face RAI . Am plecat de acolo fericită ! Ajutați! Donați dacă sunteti curajoși și sănătoși la trup, minte și spirit! Aveți grijă de voi și de familiile voastre! Binecuvântări tuturor!„, a anunțat ea pe rețelele de socializare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare