Homepage  / Vedete româneşti

Ovidiu Oanță renunță la colaborarea cu PRO TV după 26 de ani. Cu ce post de televiziune a semnat

Ovidiu Oanță renunță la colaborarea cu PRO TV după 26 de ani. Cu ce post de televiziune a semnat
7

de Cristina Țapu,

O nouă schimbare ar putea avea loc curând în cadrul postului de televiziune PRO TV. Se pare că Ovidiu Oanță, unul dintre cele mai importante nume din redacția Știrilor Pro TV, este pe cale să renunțe la colaborarea cu trustul de pe Pache Protopopescu. Iată detaliile!

Ovidiu Oanță renunță la colaborarea cu PRO TV după 26 de ani

După o impresionantă carieră de 26 de ani în domeniul jurnalismului, Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai experimentați reporteri ai Știrilor Pro TV, își ia adio de la redacție. Pe parcursul acestor ani, el a fost implicat în reportaje, investigații, interviuri și relatări de la fața locului.

ovidiu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Surse din industria media TV au dezvăluit pentru Paginademedia.ro că jurnalistul și-a informat colegii despre decizia de a pleca. Conform acelorași surse, Ovidiu Oanță pare să fi semnat cu Antena 1, principalul post concurent al PRO TV, și va fi reporter la Observatorul.

Ovidiu Oanță nu a confirmat oficial trasferul său, însă pe pagina sa de Facebook a transmis un mesaj cu subînțeles: „Imposibilul e posibil și niciodată să nu spui niciodată”.

Ovidiu Oanță s-a născut la 5 aprilie 1974, în Baia Mare, și și-a început cariera în presă încă din primul an de facultate.

Ovidiu Oanță a semnat cu PRO TV în anul 1998

Înainte de a se alătura echipei PRO TV, Ovidiu Oanță și-a desfășurat activitatea în presa scrisă locală. A lucrat pentru publicații din diverse orașe în timpul anilor de studenție la jurnalism: în Cluj (Gardianul, Radio Cluj), Timișoara (Vest Matinal, Realitatea Bănățeană), și Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureșului, Graiul Maramureșului).

Încă din anul 1998 a fost membru al echipei PRO TV. Și-a început parcursul în televiziune în calitate de corespondent din Baia Mare pentru Știrile PRO TV, după care s-a alăturat redacției principale, cu sediu la București.

„În martie 2000, în plin scandal al accidentului ecologic de la Baia Mare, când presa din întreagă lume vuia despre deversările accidentale de cianuri, când abia mi se uscase cerneală pe legitimația de reporter ProTV, am fost anunțat că voi intra în direct în principala ediție de știri a zilei. Am simțit tone de adrenalină în corp, cred că a fost pentru prima dată când am simțit adrenalina cum pune stăpânire pe mine. Când am auzit vocea Andreei spunând: Bună seară, Ovidiu!, m-am trezit pur și simplu vorbind”, povestea Ovidiu Oanță, conform Libertateapentrufemei.

Sursă foto: Instagram Ovidiu Oanță

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton