; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ovidiu Oanţă are doi „prinţi moştenitori” gemeni

28 June 2012

Corespondentul Ştirilor Pro TV şi-a ţinut pentru prima dată în braţe gemenii săptămâna trecută, după ce soţia lui a adus pe lume copiii cu numerele 2 şi 3 ai cuplului (soţii Oanţă mai au o fiică).

„Cred că sunt un om norocos iubit de Dumnezeu. Ultima dovadă: luni, 18 iunie, când după un weekend tensionat cu o aşteptare lungă, lungă, Delia m-a binecuvântat cu doi băieţi senzaţionali', a explicat Ovidiu.

Patrick – George şi Filip – Nicholas Oanţă au fost botezaţi de Oana, sora lor mai mare, şi au venit pe lume cântărind 2,360 şi, respectiv, 2,220 kg. „Cât despre înălţime, nu s-au lăsat mai prejos de sora lor mai mare şi măsurau 50, respectiv 47 cm', a povestit reporterul.

Despre fiica lui, Ovidiu a spus că: „Şi-a dorit atât de mult să aibă un frăţior sau o surioară, încât barza a fost mai mult decât generoasă cu ea şi i-a dăruit doi frăţiori. Le-a pregătit camera, pătuţul, tot ceea ce au nevoie.

Iar în momentul în care a putut să-şi ţină primul frăţior în braţe a fost atât de marcată şi de impresionată că nu pot găsi un moment de fericire mai desăvârşită ca acesta'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare