; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ovidiu Oanţă a tăiat porcul în mijlocul verii

27 July 2011

Corespondentul Ştirilor Pro Tv Ovidiu Oanţă a avut parte de un concediu cu adevărat special, cu toate că nu a părăsit țara.

„Destinaţia mea preferată e Maramureşul meu drag', mărturiseşte Ovidiu. „Acasă la părinţi şi socri e de o mie de ori mai reconfortant decât în orice staţiune din Grecia, Spania, Franţa sau Italia. E singurul loc de pe lumea asta unde îmi pot încărca bateriile după un an de muncă', a spus corespondentul de la știri.

Ca să înțelegeți de ce am pomenit de Crăciun, trebuie să precizăm că Ovidiu nu a stat de pomană, ci a avut de muncit la tăierea porcului. „Socrii m-au aşteptat cu o surpriză: un porc de toată frumuseţea, gata de exploatat. Pentru că am ratat operaţiunea de Crăciun, de data asta m-am ţinut pe poziţie. A şi meritat. Şoriciul proaspăt şi friptura de după au fost nemaipomenite', a povestit amuzat Ovidiu.

Corespondentul Ştirilor Pro Tv nu a uitat nici de relaxare, aşa că a amenajat chiar în curtea casei o plajă…artificială. „Pentru Oana, fiica mea, şi Delia, soţia mea, cred că nici o plajă din lume nu a valorat mai mult decât piscina gonflabilă din curtea casei', a povestit Ovidiu Oanță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare