Homepage  / Articole

Ovidiu Nae a părăsit “X Factor”

Ovidiu Nae a părăsit “X Factor”

de Redactia Tvmania

Cea de-a treia gală live “X Factor”, din acest weekend, i-a adus la duel pe Ovidiu Nae şi grupul Refresh. Paula Seling şi Mihai Morar, responsabili de grupurile de care aparţineau “dueliştii”, au mers fiecare pe mâna protejaţilor lor, aşa că votul decisiv a fost al lui Adi Sînă.

Cel din urmă a ales grupul Refresh, aşa că popularul Ovidiu Nae, alintat “Mowgli” de cei de la “X Factor”, a părăsit competiţia fără să câştige marele premiu de 200 de mii de euro, aşa cum anunţase că va face la preselecţii.

Pentru Ovidiu, care a impresionat mai degrabă prin prezenţă scenică şi dans decât prin voce, acesta a fost al doilea duel în trei gale live.

„Încă o dată vreau să spun că sunt mândru de Ovidiu. Toţi concurenţii mei sunt vocile generaţiei lor. Ovidiu este poate cel mai sincer dintre toţi concurenţii «X Factor» şi uneori asta i-a făcut probleme. Nu încearcă să pară altfel decât este, iar asta e prima regulă, să fii sincer pe scenă”, a spus Mihai Morar, responsabilul categoriei “Sub 25 de ani”, la finalul ediţiei.

Adi Sînă, însă, a fost tranşant: “Ovidiu, ai avut o prestaţie mai bună decât data trecută şi decât ieri. Însă nu înţeleg de ce nu a fost la fel şi în gală”. El i-a dat emoţiei şi Paulei, care aştepta înfrigurată alături de Refresh: “Au falsat grav la final. Nu am cum să nu observ asta. Nimic nu e drept în lumea asta, vorba lui Mihai, de aceea eu îl salvez pe… Refresh”.

Morar a plâns

După eliminarea lui Nae, nouă concurenţi au rămas în cursa pentru marele premiu. Printre ei se numără şi Irina Florea, care s-a asigurat că nici această ediţie “X Factor” nu a fost lipsită de repriza de… plâns.

Cel impresionat a fost mentorul de la categoria ei, Mihai Morar, care a dat fuga pe scenă pentru  a o îmbrăţişa, după interpretarea piesei “I Don’t Wanna Miss A Thing”, a celor de la Aerosmith (tema ediţiei a fost melodii celebre din filme).

“Mă bucur că eşti copilul meu”, s-a entuziasmat Morar la finalul piesei.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton